Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor van az a pont, hogy elkell valni? Hogyan lehet egy harom honapos csecsemovel eztmegvalositani.
nem akarok ilyen térítős maszlaggal jönni, talán segíthet az 5 szeretetnyelv, volt akiknek ajánlottam, volt akiknek csak tanácsot adtam és elég szép eredményeket értek el
fontos, hogy a megfelelő módon tudd kifejezni a szeretetedet a másik felé
ha érdekel tudok könyvet ajánlani privátban
te jobban vágysz a testi érintésre
na igen ez egy bonyolult dolog
ha ő is megkapja a megfelelő módon a szeretet, akkor valószínűleg pozitívan fog erre reagálni
mikor dicsérted meg utoljára?
tudod mit?
akkor ma ha hazajön öleld meg és dicsérd meg
az, hogy mit szeretsz benne azt te tudod
de akár le is ülhetsz és leírod kézzel papírra (ez fontos), hogy milyen tulajdonságokat szeretsz benne, milyen változásnak örülnél
próbáld meg megdicsérni amikor megtesz valamit, akár csak figyel a gyerekre, vagy épp segít valamiben, de akár azt is megdicsérheted, hogy milyen jól néz ki reggel
próbáld ki ezt, lássuk mit reagál :)
Kiprobalom lassuk mi lesz!
Nem tul rozsas a helyzetem mert egyik nap veszekedtunk es raleptem a gYerekjatekra amit felakartam dobni a szekrenyre de a 150000 tv kepernyojebe landolt! ( veletlen volt de annyiszor elmondtam hogy kivetem a tv mert a baba nezte es neki meg korai volt hogy ezek utan hiszek a vonzas torvenyebe! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!