Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy nem vagyok megzuhanva?
Én minden excsajomon olyan könnyen túlléptem, hogy a szakítást követő hétvégén már lazán csajoztam.
De ez én vagyok.
Neked lehet, előbb fel kéne dolgozni mielőtt tovább lépsz.
Legalább a cuccaidat visszaadhatná.
Van hasonló tapasztalatom, szerintem nincs veled semmi baj.
Két exem van, mindkettő komoly kapcsolat volt. A második szakítás után hamar összejöttem valakivel, és én is aggódtam, hogy hátha nem vagyok túl rajta, de túl voltam.
Nekem az segített, hogy tudtam, én megtettem mindent a kapcsolatért, ő viszont semmit. Ronda szakítás volt, nem könnyítette meg. Szóval a szerelemnek bennem nyoma se maradt,ez is segített.
Nem tudom milyen cuccokat hagytál nála,de hq Ennyire gerinctelen, akkor örülj hogy nem kell vele találkoznod...
Valószínűleg ez is segített a továbblépdben. Mármint ha Ennyire bunkó, akkor minek bánkódj miatta?
Új vonzalmad s kiábrándultságod segít. E kiábrándultság ellentéte annak, mikor valakit megutálunk, mert mikor az van, azért utáljuk meg, mert nagyon szeretjük. Avagy hiába lennél olyan állapotba, ott még erősen túl kéne légy rajta.
Szóval egy szintű elfojtás is van ebben, de szerintem jobban vagy, mint vártad.
Élj tovább s meglátod mi lesz.
szerinteem majd idővel meggyászolod őt.
Mindenképp eljön majd. 5 év hosszú idő, erős kötődés van benned iránta, és ha egy ilyen kötődés megszakad, azt gyász követi. Előbb vagy utóbb de lesz.
Most inkább dühöt érzel még, én azt veszem ki a leírásodból. Idővel elfelejted, és akkor majd talán... de lehet már csak a dühödet kell feldolgoznod. ki tudja... az idő! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!