Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem aludtam a páromnál másnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem aludtam a páromnál másnap az éjjeli szekrényemen volt egy női csat kérdés: mit keresett ott egy női csat?

Figyelt kérdés

mégha a volt nője anno ott felejtette, és takarításnál megtalálta, miért kell ezt kipakolni a szekrényemre? direkt féltékennyé akar tenni? ennyire hanyag lenne?

nem hiszem amúgy, hogy csalna.

ha kérdezem erről, mittudomén -el reagál.

de volt már emiatt egy ilyen balhénk, amikor azt hittem és nem győzte bizonygatni, hogy nem csalt meg, és régóta ott van egy másik ilyen nőtől hagyott dolog

erre most kitesz nekem egy csatot....

ez mire jó?

2010. máj. 26. 17:44
1 2
 11/20 anonim válasza:
Szerintem ne csinálj belőle nagy ügyet. Nem ismerem a párod de engem az ő helyében idegesítene ha egy ilyen apróságon problémázna a bnőm. Ha később találsz valami egyértelműbb jelet akkor már hivatkozhatsz erre teljes joggal de addig szerintem vagy ne is foglalkozz vele, vagy esetleg oldottabb hangulatban felhozhatod majd még neki.
2010. máj. 26. 18:04
 12/20 A kérdező kommentje:

csak azért foglalkozom vele, mert ha szánt szándékkal féltékennyé akarna tenni, akkor tudnám, hogy egy olyannal járok, aki nem érett egy komoly kapcs-ra

mert komoly kapcs-ban egymást segítik, egymásnak örömet szereznek, nem pedig áskálódnak a másik ellen, ok nélkül legalábbis.

mert ok lapos kapcs-ba nem árt a féltékennyé tevés. de a miénk nem lapos.

2010. máj. 26. 18:11
 13/20 anonim válasza:
100%
Egy komoly kapcsolatban ezt meg szokták beszélni, tehát te se vagy érett egy komoly kapcsolatra.
2010. máj. 26. 19:26
 14/20 anonim ***** válasza:
utolsó: bingó
2010. máj. 26. 19:36
 15/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?!
2010. máj. 26. 19:52
 16/20 anonim ***** válasza:

Van pár lehetőség...

-Neked vette(Az nem baj,ha nem használsz csatot,tudod milyenek a pasik,fel se tűnik neki,csak meg akart valamivel lepni.)

-Valami ismerőse,barátja,anyukája,nőrokona,stb hagyta ott.

-A volt barátnője hagyhatta ott,ő megtalálta,de azt hitte,hogy a tiéd.(Ezért rakhatta oda,hátha feltűnik neked és elviszed.)

-Vagy fogalma sem volt,hogy kié és kirakta,hogy el ne felejtse végigkérdezni a nőismerősöket beleértve téged is =)

A megcsalás is lehetséges,de mint említetted,nem sok esély van rá,én nem tudom,szerintem is előzők valahogy reálisabbnak tűnnek =)

Szóval ne aggódj. =)

Ha meg nyugtalanít,kérdezz rá. =)

2010. máj. 26. 20:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát ott kefélt velem, mert aznap nem aludtál nála és direkt odatettem, hogy tudd: vagyok. (-:
2010. máj. 26. 20:58
 18/20 anonim ***** válasza:
De az is lehet, hogy csak simán vmilyen lányismerőse járt ott, az hagyta el, ő meg nem tudta kié.
2010. máj. 26. 22:01
 19/20 A kérdező kommentje:

elmondta, hogy takarításnál találta a volt bnőjéé és az ágy alatt volt

most már csak arra nem derült fény, hogy minek kellett az éjjelimen landolnia

mert erre csak annyit mondott, hogy ne találjak ki hülyeségeket

mondtam neki ügyelhetne arra, hogy ne adjon okot félreértésekre

és ennyi

2010. máj. 27. 14:39
 20/20 A kérdező kommentje:

szóval így már érett vagyok komoly kapcs-ra? :)

megbeszéltem vele

amúgy 23 é

2010. máj. 27. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!