Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem aludtam a páromnál másnap az éjjeli szekrényemen volt egy női csat kérdés: mit keresett ott egy női csat?
mégha a volt nője anno ott felejtette, és takarításnál megtalálta, miért kell ezt kipakolni a szekrényemre? direkt féltékennyé akar tenni? ennyire hanyag lenne?
nem hiszem amúgy, hogy csalna.
ha kérdezem erről, mittudomén -el reagál.
de volt már emiatt egy ilyen balhénk, amikor azt hittem és nem győzte bizonygatni, hogy nem csalt meg, és régóta ott van egy másik ilyen nőtől hagyott dolog
erre most kitesz nekem egy csatot....
ez mire jó?
csak azért foglalkozom vele, mert ha szánt szándékkal féltékennyé akarna tenni, akkor tudnám, hogy egy olyannal járok, aki nem érett egy komoly kapcs-ra
mert komoly kapcs-ban egymást segítik, egymásnak örömet szereznek, nem pedig áskálódnak a másik ellen, ok nélkül legalábbis.
mert ok lapos kapcs-ba nem árt a féltékennyé tevés. de a miénk nem lapos.
Van pár lehetőség...
-Neked vette(Az nem baj,ha nem használsz csatot,tudod milyenek a pasik,fel se tűnik neki,csak meg akart valamivel lepni.)
-Valami ismerőse,barátja,anyukája,nőrokona,stb hagyta ott.
-A volt barátnője hagyhatta ott,ő megtalálta,de azt hitte,hogy a tiéd.(Ezért rakhatta oda,hátha feltűnik neked és elviszed.)
-Vagy fogalma sem volt,hogy kié és kirakta,hogy el ne felejtse végigkérdezni a nőismerősöket beleértve téged is =)
A megcsalás is lehetséges,de mint említetted,nem sok esély van rá,én nem tudom,szerintem is előzők valahogy reálisabbnak tűnnek =)
Szóval ne aggódj. =)
Ha meg nyugtalanít,kérdezz rá. =)
elmondta, hogy takarításnál találta a volt bnőjéé és az ágy alatt volt
most már csak arra nem derült fény, hogy minek kellett az éjjelimen landolnia
mert erre csak annyit mondott, hogy ne találjak ki hülyeségeket
mondtam neki ügyelhetne arra, hogy ne adjon okot félreértésekre
és ennyi
szóval így már érett vagyok komoly kapcs-ra? :)
megbeszéltem vele
amúgy 23 é
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!