Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem aludtam a páromnál másnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem aludtam a páromnál másnap az éjjeli szekrényemen volt egy női csat kérdés: mit keresett ott egy női csat?

Figyelt kérdés

mégha a volt nője anno ott felejtette, és takarításnál megtalálta, miért kell ezt kipakolni a szekrényemre? direkt féltékennyé akar tenni? ennyire hanyag lenne?

nem hiszem amúgy, hogy csalna.

ha kérdezem erről, mittudomén -el reagál.

de volt már emiatt egy ilyen balhénk, amikor azt hittem és nem győzte bizonygatni, hogy nem csalt meg, és régóta ott van egy másik ilyen nőtől hagyott dolog

erre most kitesz nekem egy csatot....

ez mire jó?

2010. máj. 26. 17:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
bocs, de ezt mi honnan tudjuk?
2010. máj. 26. 17:46
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd tőle,mi nem tudhatjuk mért leli örömét ebben.
2010. máj. 26. 17:50
 3/20 anonim ***** válasza:
82%
Talán takarított, és azt hitte, hogy a tied.
 4/20 anonim ***** válasza:

Az őrületbe akar kergetni, azért vette. Szaglászd meg, hátha használt! (-:

Na, sikerült neki?

5/20 anonim ***** válasza:
hát ha esetleg nem neked vettevagy a muterja járt nála valami egyéb ügyből akkor logikus hogy nem csak te vagy neki a világon :'(
2010. máj. 26. 17:51
 6/20 A kérdező kommentje:

tippeket várok, ti mire gondolnátok a helyemben

amúgy biztos, hogy tudja, hogy nem az enyém, mivel én nem hordok csatokat, max hajgumit

nos?tippek? ki mire gondolna?

2010. máj. 26. 17:52
 7/20 A kérdező kommentje:

ja és használt, mert kopott

és az anyukája sem hord ilyet

2010. máj. 26. 17:53
 8/20 A kérdező kommentje:

és hogyan vágjak ezután neki vissza?

most ő röhöghet a markában rajtam, hogy esz a fene.

vagy játszam meg a nem is érdekel dolgot?

mit gondoljak? mit tegyek?

2010. máj. 26. 17:55
 9/20 anonim ***** válasza:
Az ,hogy te csak hajgumit hordasz, nem biztos,hogy neki is feltűnik.Ennyire nem figyelmes a legtöbb pasi.Lehet pont azért rakta oda,mert "mittudja" ő ,hogy a tied-e.Forgassátok fel a lakást, dobjátok ki az ottmaradt cuccokat.Ha utána is van ott nem oda illő dolog, ami nem a tied(vagy női családtagé),akkor meg tudod mi van.
2010. máj. 26. 17:57
 10/20 anonim ***** válasza:
82%
micsoda probléma-.-"
2010. máj. 26. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!