Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is az az ideális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is az az ideális egy kapcsolatban, ha egyidősek a felek?

Figyelt kérdés
Szerintem igen, mert ezeknek az embereknek általában hasonló az életfelfogásuk, és jól megértik egymást mivel ugyanabban a korban nőttek fel. Szerintem az egy nagy baromság amit sokan mondanak, hogy a férfi javára kell 5-10 év. A szüleim is például középsuliban ismerkednek meg, osztálytársak voltak, és még 25 év házasság után is nagyon jól megvannak. Jól kiegészítik egymást. :D

2017. szept. 9. 07:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%

Nem értek egyet.

Mindenkinek más a jó, ezt el kell fogadni. Én is ismerek pl olyan párt, ahol egyidősek, és nekik ez jó így, de nekem pl nem lenne jó, sőt, nagyon zavaró lenne. Volt ellenpélda, és rossz vége lett. A párom 8 évvel idősebb, és ez így pont tökéletes mindkettőnknek.

2017. szept. 9. 12:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy érzelmileg egyidősek legyenek. Van, aki már 20 évesen is felelős felnőttként gondolkodik, van aki még 30 évesen sem.
2017. szept. 9. 13:26
 13/15 anonim ***** válasza:
érzelmileg ugyanugy fejlődsz mint ahogy testileg bakker adott mennyiségű tapasztalat ér mindenki 20 év alatt csak valaki erről az oldalról özeliti meg valaki arról
2017. szept. 9. 13:38
 14/15 anonim ***** válasza:

32 voltam, amikor összejöttünk a barátnőmmel, ő 22.

Az a helyzet, hogy nagyjából most vagyunk egy szinten.

Mit értek ez alatt?

Én 22 évesen még nagyon gyerek voltam. Az egyetemen is (egy-két tantárgy kivételével) csak annyira tanultam, hogy éppen ne bukjak meg. Nem voltak céljaim, terveim.

A bulizásnak és a hobbijaimnak éltem, szüleim pénzét költöttem, nem dolgoztam egyáltalán.

Amikor elvégeztem és munkába álltam, évekig elszórtam a fizetésemet mindenféle hulyeségre, volt, hogy hó végén kölcsön kellett kérnem, pedig nem volt semmi kötelező fizetnivalóm, mert a szüleimmel éltem.

25 évesen kezdtem el beosztani a pénzemet, félrerakni, stb. 30 elmúlottam, amikor elköltöztem a mama hotelból és önálló lettem.

Ezzel szemben a barátnőm 22 évesen már albérletben lakott a szüleitől külön (nem azért, mert rossz volt otthon, csak önálló akart lenni, a mai napig minden nap beszél a szüleivel és hetente többször megy hozzájuk).

Egyetem mellett dolgozott, eltartotta magát és még félre is tudott tenni. Konkrét céljai és tervei voltak, hogy mit akar elérni az életben.

Ezek mellett kitűnően tanult, kiemelt állami ösztöndíjat kapott, előadásokat tartott, kutatómunkákban vett részt.

Jaa, és ő is bulizott (így ismerkedtünk meg), voltak és vannak hobbijai, stb.

Ha mi egyidősek lennénk és 22 évesen találkozunk volna, akkor vagy egyáltalán nem jöttünk volna össze, vagy nem sokáig maradtunk volna együtt ilyen nagy életmódbeli és élet-személetbeli különbséggel.

Vagy ha 32 évesen találkozunk, akkor ő meg már rég férjnél lett volna és boldog családanya lett volna. :)

Még az idén meg akarom kérni a kezét.

Szóval nem értek egyet, az életkor alapvetően csak egy szám, az számít, amilyen emberek vagyunk és hogy mit várunk el a másiktól.

34/F

2017. szept. 9. 18:09
 15/15 anonim ***** válasza:

5-6 év felnőttek esetében semmi.

Van ismerős, ahol azonos korúak a felek, mégsem tudnak semmiről beszélni, mert annyira eltér az érdeklődési körük, akik között meg 3-4-5 év van is simán elbeszélgetnek, mert hasonl dolgokat szeretnek.

Szóval nem a kortól függ ez :)

2017. szept. 11. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!