Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudunk bulizni, múzeumba menni, vagy vásárra, mert végig rohanja. Mit tegyek?
2 éves kapcsolat, 22 évesek vagyunk, a párom a férfi.
Sajnos egyre nagyobb probléma, hogy ha nem olyan programra megyünk, amire akar, nem tudja magát elfoglalni.
Múltkor a városunkban volt egy táncos rendezvény. Hetek óta vártam, mondta, hogy elmegyünk, mert kiöltözős volt. Oda értünk, és ő nem akart velem táncolni, és tőlem kérdezgette, hogy mit csináljunk bent? Mondom ha ennyire nem tudod lefoglalni magad menjünk máshova. Már haverokat akart hívni(nem értem velem miért nem lehet lefoglalni magát).
Következő hétvégén volt egy evős fesztivál a szomszéd városban. Elmentük. 30 perc alatt végigjárta, majd menni akart. Volt kaja-ő nem kért,mert nem szereti, pedig lány létemre fizettem volna neki. MOndtam, hogy üljünk fel a körhintára-felnőtteknek volt-de nem, mert ő nem akar.
Múltkor ő ajánlotta fel,hogy menjünk el egy kocsmába, ahova régen járt. 10 perc után eldöntöttünk, hogy elmegyünk onnan, mert nem tudott velem mihez kezdeni ott.
Volt egy kocsma, amit 1 éve meg akartam nézni. Elmentünk, erre végig duzzogta az EGÉSZ utat, hogy most ott mit fogunk csinálni, milyen méregdrága ez a hely, blablabla. Mondom neki ha ennyire nem akar jönni ne jöjjön, én megyek barátokkal, de ő mindenáron jönni akar. Ha meg megmondom, hogy nem megyek vele, az egész napomat elrontja, hisztizik, hogy unatkozik. Szerinte a múzeumok unalmasak, azok sem jók.
Én ilyen pasit nem láttam még. Sajnos egyre többször szorongok már. Ebből csak a szakítás a kiút?
A kapcsolat elején is ilyen volt, amikor megismerkedtetek? Mert, ha nem, akkor valószínű, hogy időközben megunt. De a leírásod alapján eléggé gyerekes a párod, próbálkozz azzal, hogy megkérdezgeted, hogy ő mit szeretne csinálni, esetleg lehetne a haverokkal is programot csinálni, és megfigyelni, hogy ott hogyan viselkedik. Ha szervezed a programokat, akkor kérd ki a véleményét, vondd be őt is.
A legegyszerűbb talán az lenne, hogy ezt megbeszéled vele, és ha továbbra sem változik semmi, akkor marad a szakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!