Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én voltam a nárcisztikus vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én voltam a nárcisztikus vagy ő volt a nárcisztikus? Mindketten vagy egyikünk sem?

Figyelt kérdés

Volt egy hosszú kapcsolatom és nagyon csúnya vége lett,a végén majd belehaltam amikor lezártuk. Nem tudom eldönteni ,hogy vajon ő volt a nárci vagy én? Azt veszem én semmi szeretetet nem kaptam gyerekkoromban úgyhogy igen én vágyom arra a mai napig,hogy elismerjenek és ki akarom tűnni valahogy mindig a tömegből. Fontos számomra,hogy drága ruhákba legyek felöltözve és a luxusért is odavagyok. Mindig is arról álmodoztam,hogy egy nagy befolyású ember leszek. A páromat magamhoz akartam láncolni és így elgondolva minden kapcsolatomban ezt tettem,nem engedem őket a barátaikkal találkozni,ha pedig engedem akkor utána büntudatot keltek bennük. Szinte soha nem kérek bocsánatot viták után.Mindig úgy adom elő a dolgokat,hogy mások milyen buták stb de én bezzeg mindent jól csinálok,bár ezt tényleg így érzem,hogy az én véleényem világnézetem a legjobb és aki nem ért vele egyet az nem ér fel velem. Viszont ha megfordítom az exemre is sok dolog igaz volt ő is magához akart később láncolni ,sokszor vitáztunk azon,hogy pl tegnap ki mit mondott és gyakran elhitette velem ,hogy én rosszul emlékszem az ő szavaira. PErsze ezt én is megtettem vele.

A lényeg,hogy sokáig azt hittem hogy ő volt a nárci,de azután lett egy új kapcsolatom és azt vettemészre,hogy teljen úgy viselkdek mint azelőtt. Játszmázok, azon agyaltam,hogy lehetne rávenni hogy másokkal ne találkozzon csak velem legyen mindig. Próbáltam elhitetni vele,hogy én miylen nagyszerű vagyok,hogy úgy mint én soha senki nem fogja szeretni. Az ő véleményét degradáltam és folyton játszmáztam vele.

Igazából az összes kpapcsoaltomban elértem azt,hogy miután vége lett az exeim sírtak utánam és alig tudtak elfelejteni.

2017. szept. 7. 09:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor apám az, bár ő kb. királynak látja önmagát és mindig meggyőzi magát arról, a leghülyébb elméletekkel is, hogy amit ő tesz az csakis jó lehet és minimális kritikára is támad.

Nem is értem, hogy van ennek felesége, lehet inkább háziszolga az.

2017. szept. 7. 10:27
 12/14 anonim ***** válasza:
11, kettes vagyok, pacsi, az enyém is dettó ugyanez (lénygében miatta olvastam sokat a témában)
2017. szept. 7. 10:41
 13/14 A kérdező kommentje:

Na én is olvastam a lélekmeggyilkolásának 100 módját és akkor kezdtem el ezen agyalni,hogy te jó ég szinte minden igaz rám. Csak azt nem tudtam eldönteni hogy a áldozat vagy a bántalmazó vagyok?

És én is azt gondolom,hogy az apám szintén nárcisztikus és én sem tudtam feldolgozni soha ,hogy anyám vele van. Ki tudja ezt elviselni? Persze látom,hogy megy neki,de ez egy örök fájdalom marad nekem.

Attól ,hogy én felfogtam,hogy lehet az vagyok és változtatni is szeretnék rajta szerintem attól még lehetek az.Nekem van eszem és megértem,hogy ez nem jó. én jó akarok lenni és iylen személyiségzavarral nem lehetek az.

Pedig igenis van érzelmi intelligenciám szerintem nálam érzékenyebb ember nem nagyon van a földön. Soha nem bántottam szavakkal senkit,mármint idegeneket,ismerősöket,barátokat. A pasijaimnak se úgy fejezem ki magam,hogy az bántó legyen,hanem csak szimplán elmnodom a véleményem,hogy kellene csinálnia a dolgait vagy hogy mi nem tetszik.

Igen szerintem se vagyok alkalmas egy kapcsoaltra azért is kerülöm ahogy lehet őket,mert tudom,ha bekerülök úgyis ki akarom sajátítani és azt akarom hogy csak engem bálványozzon folyamatosan,akkor érzem csak szeretve magam ha folyton dicsér és minden idejét velem akarja tölteni.

Apám miért nárci? Azt mutatja mindenkinek hogy milyen rendes és mindenki nagyon szereti az életben hihetetlen nagy dolgokat ért el önerőből a semmiből. Közben otthon egy vadállat,olyan módon képes zsarolni manipulálni anyámat vagy minket hogy az tanítani kellene. Mindenki hülye csak ő nem,csak az ő gondolatai az érvényesek, mások nem normálisak. Van egy kedvenc gyereke is aki a legjobban hasonlít rá a többi az nem számít azok selejtesek. Azt hiszi magáról hogy rohadt érzékeny ,amit néha én is látok rajta,de valójában kegyetlen és mások érzelmeivel nem törődik . Soha egy ölelést nem kaptam tőle,de azt hangzotatja hogy a világ legcsodásabb gyermekkorát éltük át. Ezekből is gondolom hogy rám ragadhatott rengeteg apámból és ahogy számotvetek a kapcsolataimról bizony sok egyezést látok

2017. szept. 7. 10:57
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Remélem sosem találkozok ilyen emberrel, mint te...óvjon tőle az Ég...
2017. szept. 8. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!