Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom féltékeny a fiú barátomra, mert szerinte nem létezik fiú-lány barátság. Mit tegyek?
Van egy srác, akivel konkrétan egyetem második éve óta jóban vagyok, azaz a barátságunk már 7 éve tart. Egyetemen mind a kettőnknek voltak nehézségei (főleg tanulással), minden nap váltottunk levelet és egyéb, családi dolgokat is megbeszéltük, szóval egy nagyon mély bizalmi kapcsolat alakult ki köztünk ezekben az években.
A pasim viszont mániákusan féltékeny rá és nem hiszi el, hogy sohasem hajtott rám vagy éreztünk többet ezekben az években egymás iránt. Főleg érzékeny pontja ez, mivel ő az első barátom (tudom, már idős vagyok, de így alakult) szóval fél, hogy most mivel felszabadult a suli "kötelékéből", rám fog hajtani és a barátságunk miatti kapocs miatt mégis ott hagyom, "úgy" mégsem ő lesz az első (a fiú barátommal sohasem került elő, hogy szűz vagyok, viszont mivel elég jól ismer, lehet, hogy rájött).
Mit csináljak? Már elegem van ebből és kezd elfogyni a türelmem a pasimmal szemben...
Nyugtasd meg a barátodat,hogy nem csak vele vagy ekkora fapi*a.Vagy megérti,vagy ha jót akar magának elmenekül :D 3 hónap.Eszem faxom megáll,amaz a szerencsétlen félnótás meg évek alatt nem tudott bugyiba kerülni?
Figyelj már,neked tulajdonképpen mi a frásznak kell férfi? Nyugtass már meg,hogy az ilyeneknek mit te ugye nem gond ha a szexet más valakivel oldja meg az ember!? :D
Az én párom si volt féltékeny egy fiú barátomra.
Elég volt neki szépen elmagyarázni, hogy az illető a kapcsolatunk előtt sem kellett nekem sem kapcsolatra, sem szexre, és ezután sem fogok úgy nézni rá, mint pl a páromra.
Megértette, talán megérti a párod is, ha elmagyarázod neki, hogy rosszul esik a vádaskodása.
Tehát tisztázva lett, hogy egyikőtök sem akar a másiktól semmit.
Miért kellett tisztázni, ha ez így van?
Normál esetben egy ilyen tisztázó-beszélgetés nem merül fel csak akkor, ha valamelyik fél olyan lépést tesz, ami tisztázásra szorul.
Én sem hiszek a férfi-női barátságban. Laza, jó ismerősi kapcsolatban talán.
A barátod féltékenysége viszont ostobaságra vall.
Tenni a következőt lehet, szépen kirakod a barátodat, féltékenykedjen máshol.
Hát nem tudom, én együtt tudok érezni a csávóddal. Engem az zavarna, hogy rajtam kívül mással is legalább olyan bizalmi kapcsolatban vagy, mint velem.
Gondolkozz el rajta, hogy vele akarsz-e maradni, mert tuti találna olyat, akinek nincs senkivel ilyen hosszú barátsága mint neked ezzel a sráccal, és akkor neki nem lenne kire féltékenynek lennie. Pl. én is ilyen vagyok, de nekem van barátom, csak mondom, hogy létezik ilyen ember. Te meg találhatnál olyat, akinek mondjuk ugyanúgy régóta tartó bizalmas barátsága van egy csajjal, és akkor ő tuti nem lenne féltékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!