Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott végig?
Figyelt kérdés
Hello, már kb 4 hónapja együtt vagyok a barátnőmmel, eddig minden jó volt, viszont megtudtam, hogy sokmindenbe nem mondott igazat végig, pedig volt hogy rá is kérdeztem többször, főleg exeiről hazudott, meg arról , hogy hány fiúval feküdt le, (nekem azt mondta csak egyel és azzal is csak egyszer) viszont ez hazugság volt, szerintem azért hazudott, hogy jobb benyomásom legyen róla de akkoris nem tetszik, hogy hazudott a dolgairól, még nem szóltam neki, nem akarom felzaklatni, ti mit tennétek, szóba hoznátok ?2017. szept. 6. 19:17
11/11 anonim válasza:
Míg él hazudni fog. Sosem fogod megtudni az igazat, tőle. Nekem elhiheted. Hasonlót hazudott nekem a volt feleségem. 20 év után is csak hazudozott, a mai napig nem tudom, hányan mentek át rajta. De már elváltunk emiatt. Két gyerekkel lett egyedülálló 40-es anyuci. Most aztán szexelhet ahány emberrel csak akar. Már nem én szégyenkezem miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!