Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem még tavaly a tanárommal a jobb jegyért, már van párom de olyan rossz érzés?

Figyelt kérdés

Mar nagyon megbántam, utána hetekig rosszul voltam magamtól, senki sem gondolá rólam mert nem ilyen vagyok. De nagyon ideges voltam, és szüleim is hatalmas stresszt tettek rám, és akárhogyan próbálkoztam nem ment sehogy sem pedig tényleg állandóan tanultam. Aztán mikor az utolsó vizsgán is megbuktam nagyon kiakadtam, nővérem is ide járt és persze neki minden simán ment. Már többször is utalgatott rá a tanárom év közbe de akkor nem vettem fel, gondoltam magamba hogy micsoda perverz, akkor még nem tudtam mi lesz.

Egyébként fiatalabb, nem is mondanám csúnyának de nyilván nem randiztam volna vele, nem tetszik.

Senki sem tudja még a legjobb barátnőim se, akkor persze csak sunnyogtam. Viszont nyáron megismerkedtem a barátommal és most nagyon rosszul érzem magam, hogy ha ezt megtudná biztos nagyot csalódna bennem, nem érdekelném már, nem hinné el rólam és ez teljesen kiborít, mert ő annyira normális, tökéletes én pedig úgy szégyenlem magam.... Nem tudhatja meg sehogysem ő már nem tanul, és ugye senki sem tudja. Szerencsére az a tanár sem tanít már engem. De mégis olyan rosszul érzem magam, hogy újra láttam itt az egyetemen. Szerencsére ez az utolsó évem itt, remélem. Többet biztos nem csinálnék ilyet, inkább megbuknék...

Mikor fog már ez az érzés eltűnni?! Régebben volt egyszer egyéjszakásom és azután is ezt éreztem csak nem ilyen durván, abból sem volt több pont ezért, én nem ilyen vagyok nem bírom ezt. Tavaly januárban történt már majdnem egy éve, mikor múlik már el? Vagy csak a barátom miatt érzem ezt megint? Ő vele mindent meg szoktam beszélni, de nyilván ezt nem mondhatom el, pedig látja rajtam, hogy levert vagyok. Mit csináljak, hogy elmúljon?

2017. szept. 6. 09:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nekem errol a kerdesrol/rolad tipikus azok a tibi atya memek jutnak eszembe mikor "en nem olyan lany vagyok.." :D egyebkent tenyleg itt az a gond magadnak se vallod be, hogy eleg laza erkolcsod van, csak igy probalsz vedekezni a tenyek ellen. Probalj beszelni pszichologussal ha nem tudod feldolgozni, es nem akarod hogy barki megtudja a kornyezetedbol. Azt hogy baratod mit szolna, hat en szemely szerint ketszer is meggondolnam kivel jottem ossze, de aztan lehet hogy o a tolerancia koronazatlan kiralya es nem fogja zavarni.
2017. szept. 6. 11:31
 12/27 anonim ***** válasza:
86%
Most ezzel hol a gond? Szexeltél egy jót és még kaptál is érte valamit. Szingli voltál, még arról sem tudtál hogy a pasid a világon van. Nem értem mit nyivákolsz ezen, az élet ilyen, van hogy kell egy kis rásegítés különben nem éri el az ember a célját. Még hány ilyen dolog lesz..munkahelyen megalázkodni főnök előtt ok nélkül, hazudni kicsit, nagyot, puncsolni mert azt várják el..jobb ha megszokod.
2017. szept. 6. 11:32
 13/27 anonim ***** válasza:
56%

Hat itt lattad ,hogy az emberek töbsége hogy reagalma erre.

Sztm nem kell tudnia senkinek. A tanar se hiszem ,hogy bárkinek elmondaná.

Pasid akkor meg nem volt.

Megtörtént ,menj tovabb és kész.

Ne legyel enyire érzékeny.

N25

2017. szept. 6. 12:07
 14/27 anonim ***** válasza:
46%
Kettesért qrni? Legalja. De nics mit tenni az időt visszaforgatni nem lehet. Feldolgozod magadba, úgy gondolva rá mintha mi sem történt volna. El semmiképp nem mondanám SENKINEK!
2017. szept. 6. 12:52
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ami a tanáriban történt az ott is marad. Ezt magadban kell lerendezned, miért mondanád el, tőle várnál feloldozást, hogy "igen drágám te ennek ellenére tényleg az a tündi-bündi kis angyalka vagy". Pontosan tudtad, hogy mit teszel, mi lesz annak a következménye, átmentél a vizsgán slussz-passz. Aztán gondolj erre a szégyenérzetre, amikor majd a főnököd fog arra hasonlóan célozgatni..
2017. szept. 6. 12:57
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is elég ribis dolog volt tőled. Viszont én is követtem el hibákat, mindenki követ el. Én sem voltam külömb akkor, amikor csak azért belementem egy egyéjszakásba, mert bizonyítani akartam, hogy én milyen jó csaj vagyok (én sem gondoltam vna h megteszem). Ezek a sebek megmaradnak a lelkedben akkor is ha elmondod a barátodnak. A párod nem egy pap (reméljük) akinek meg kéne vallanod a bűneidet amiket elkövettél. Amúgy akár az is segíthet ha keresel egyet, vagy egy pszichológust.

Én a helyedben ki írnám magamból és megbocsájtanék magamnak és elfogadnám, hogy én is ember vagyok.

2017. szept. 6. 13:10
 17/27 anonim ***** válasza:
40%
hát aki qvának áll az ne csodálkozzon ha megbaxxák
2017. szept. 6. 13:29
 18/27 anonim ***** válasza:
72%

milyen empatikusak itt...

szerintem ne mondd el. ha ennyire rossz élmény volt, úgyse teszel ilyet többet, akkor inkább tartsd meg magadnak.

kivéve ha te jobban éreznéd magad tőle, ha elmondanád. de ebben az esetben készülj fel a legrosszabbra. látod, ismeretlenek is hogy belerúgnak mindenkibe. nem ismerem a fiút, szóval neked kell mérlegelni, hogy pl mennyire lenne szemét, elmondaná-e másoknak és hasonlók.

ha ilyet megtenne veled, akkor inkább ne mondd el.

ami megtörtént azon pedig nem tudsz változtatni. elkönyveled magadban, mint egy hiba, elb asztad, és többet ne foglalkozz vele. azon ami megtörtént éppen annyira felesleges problémázni, mint azon ami még nem történt meg, és előre félni mindentől.

2017. szept. 6. 13:55
 19/27 anonim ***** válasza:
21%
#18: Empátia? Majd együtt érzek azzal, aki megérdemli...
2017. szept. 6. 14:47
 20/27 anonim ***** válasza:
19-es és ki vagy te, hogy megmond ki és mit érdemel meg? Talán maga az atya úr isten?
2017. szept. 7. 04:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!