Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veled is történt már ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veled is történt már ilyen? Ha igen, akkor hogy döntöttél/döntenél?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van két fiú. Az egyikkel 8 hónapig jártunk (legyen most X) és nemrég szakítottunk, állítólag ő még nagyon szeret. Megcsalt. Nem mondom.. én se voltam szent ez idő alatt, de flörtnél több soha se volt. És most jött a másik fiú (legyen most Y), évek óta belém van zúgva, és az utóbbi hetekben énis nagyon megszerettel(L) Úgyvolt, hogy járunk..

De akkor most jön a baj. :S

A X féltékeny, megfenyegette Y-t. Erre jövünk ki suliból, X ott állt az ajtónál és elkapta, rendesen verekedés volt. X orra betört, énpedig próbáltam őket szétszedni és lenyugtatni. Akkor hagyták abba, mikor látták hogy sírok. (igen sírtam mert.. ezt nembirom). Én.. nemtudok választani, szeretem őket, de amit X leművelt mikor együttvoltunk, csak az a bánásmód zavar.. rángatott, szorított, de ez csak az utóbbi időkben mikor.. "érezte hogy elfog veszíteni". Szívem szerint most Y-t választanám. De nemtudom őket leállítani, szó szerint ölik egymást, ez már nem az első alkalom volt.

Most mégis mit kéne csinálnom? Veled történt már ilyent? Hogy döntenél? Hogy állítsam le őket? :S

Istenem...=(

16/L

2010. máj. 26. 14:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek aki válaszolt! :)

Igen, döntöttem. Y-t választottam, azóta is jól megvagyunk. X féltékeny mint mindig, de legalább már nem balhézik.. elmagyaráztam neki.. persze le k*rvázott és otthagyott a francba utána pedig jött könyörögni, csak sajnos az én szivemet ez már nem hatja meg...

2010. jún. 7. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!