Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatban (2 különböző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban (2 különböző országban) élők, hogy oldjátok meg az anyagi részét az utazásoknak?

Figyelt kérdés

Jóval több mint fél éve vagyunk együtt a pasimmal, de eddig mindig õ jött haza hozzám, viszont én is szeretnék már kimenni picit. A gond az, hogy tanulok jelenleg (pár hónap még), vagyis anyagilag nem engedhetem meg magamnak az utazást, õ pedig nem ajánlotta fel, hogy megveszi a jegyemet vagy fizessük azt felesbe. Nyilván én ezt nem mondhatom neki és nem kérhetem, szóval ha magától ez nem jön, akkor maradok itthon. Ami furcsa, hogy ajándékokat viszont rendszeresen küld/vesz nekem, azokra pedig igazán semmi szükség nem lenne.

(Ezen kívül jó körülmények között él, a drága ruhákra, éttermekre, autóra nem sajnálja a pénzt pl.)

Véleményetekre vagyok kíváncsi, köszönöm szépen.

2017. szept. 4. 14:58
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

#8#9#10:

Elõször is, köszönöm szépen a válaszaidat.

Mindketten magyarok vagyunk, de komolyan mondom, egy másik kultúrából származó exemmel, akivel egy 3. nyelvet beszéltünk, sokkal jobban megértettük egymást - szinte szavak nélkül.

Amúgy furcsa volt valóban, hogy a nagy szavak ellenére szinte mindent én kezdeményeztem, ami egy kis elõrelépést jelentene a kapcsolatunkban. (Vállaljuk fel egymást fb-on, találkozzunk gyakrabban, együttélés kérdése stb.) Miután szóvá tettem, próbált persze változtatni, azonnal minden megoldódott.

2017. szept. 4. 20:19
 12/21 anonim ***** válasza:
Akkor mi az oka, hogy ennyit nem mersz neki ugymond elmondani? Szuleit, baratait, kornyezetet mennyi ismered? Ok mennyire tudnak rolad?
2017. szept. 4. 20:30
 13/21 A kérdező kommentje:

A szüleink ismerik egymást.

Bemutatott a testvérének és a legjobb barátainak is.

Három hónapig csak neten "udvarolt" lelkesen, szóval már az elejétõl sem szokványos a történet. Ha én nem kezdeményezek a jövõbeli dolgokkal kapcsolatban, még pár év múlva is itt tartanánk szerintem, holott közel vagyunk a harminchoz mindketten.

Nem hinném, hogy nekem kellene szólni, hogy ugyan már, segíts be a repjegybe.

2017. szept. 4. 20:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt nalatok van valami "difi" a kommunikacioban, es ezt a te buszkeseged csak meg tovabb rontja. Hogy szoktatok a talalkozokat megbeszelni?
2017. szept. 4. 20:45
 15/21 A kérdező kommentje:

Jól látod nagyon, szerintem is alapvető kommunikációs probléma van köztünk, én pedig olyan vagyok amilyen.

Egyszer elõfordult (elsõ randi után), hogy majdnem két hónapig nem találkoztunk, neki az teljesen normális volt, mondván majd a vizsgáink végén.

Azóta ezt nem hagyom, persze õ is belátta szerencsére. Amúgy nagyon nehéz vele, mintha elbeszélnénk egymás mellett, ráadásul olyan dolgok is belefértek neki az elején, ami nálam már bizalmat ingat.

2017. szept. 4. 20:57
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Es ki szokta felhozni vagy hogyan? Pl. "Na dragam, 20-an jovok, megveszem a jegyet!". Es te meg bologatsz vagy hogyan? Mekkora tavolsagrol beszelunk amugy, hol lakik? Nem lehet, hogy esetleg hazudott a korulmenyeirol, es luxusabb eletet vetit maganak mint a valosag?
2017. szept. 4. 21:00
 17/21 A kérdező kommentje:

Saját kis vállalkozást indított, amit nagyon tisztelek benne. Egyedül bérel egy másfél szobás lakást Svájcban, ami önmagában sem semmi, meg van egy felsõkategóriás autója.

A legutóbbi találkozást pl. õ találta ki, hogy ekkor jön haza, eddig marad.

(Családja is itt él)

A következõ találkozáskor elvileg én mennék, mivel szóltam, hogy szeretnék. Megbeszéltük nagyjából hogy kinek mikor lenne jó és ennyi történt...

2017. szept. 4. 21:39
 18/21 anonim ***** válasza:
O tisztaban van az anyagi helyzeteddel? Mert ha azt hiszi, hogy minden oke, es no problem pl. 70 ezret repjegyre kolteni, akkor nehezkesen fog rajonni, hogy neked segitseg kell (bar, nekem ezert is merult fel, hogy kodosit a valodi helyzetevel kapcsolatban, mert ha valoban jol megy neki, akkor ez kicsit meglepo kicsinyesseg).
2017. szept. 4. 21:48
 19/21 A kérdező kommentje:

Régebben még night clubbokban is gyakori vendég volt, költött szórakozásra rendesen.

Tudja, hogy nem engedhetek most meg magamnak extra kiadásokat, mert nem dolgozok még pár hónapig a vizsgåk miatt.

Szerinted valamit titkol/ködösít?

Köszönöm mégegyszer a válaszaidat.

2017. szept. 4. 21:59
 20/21 anonim ***** válasza:

Nálunk hol volt munkám, hol nem, de azt a keveset is le kellett otthon adni, vagy elszarni minden hülyeségre (kajahegyek, amik mentek a kukába sokszor...), így ő megvette nekem a kiútra a jegyeket.

De nagyon szeret(ett már akkor is), meg az ő fizetése aztán meg sem látta szinte azt a 30000 forintot, mert kb. 15x annyit keres. :)

2017. szept. 7. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!