Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már nálatok olyan hogy az egyik fél időt kért de te nem tudtál várni? és rá írtál?
Vicces: mert csak a lányok kérhetnek időt(?):)
Vannak helyzetek, amikor valóban idő kell, hogy mérlegelje az ember a folytatást.
Még mindig jobb, mintha egyből belemenne, majd 2 nap múlva menne az "Erezd el a hajamat!"...
Volt itt a minap egy ilyen gyerek.
Tiszta idegbaj volt a srác, hogy nem tudja elérni a csajt, pedig próbálja mindenhogy (telefon, sms, face..).
(Szerintem már csak ezért a zaklatásért lapátra kellett volna tenni, de ez magánvélemény.)
Én nem szoktam időt adni. Megmondom eleve, hogy nem tinik vagyunk, vagy mondja, hogy vége, vagy hagyjuk ezt a marhaságot.
Ilyenkor ki szokott derülni, hogy az "időt kérek" valójában a vége szinonimája, csak túl gyáva, hogy a szemembe mondja, és reméli, hogy majd magamtól észreveszem.
Exem kért időt szakításkor, hogy majd keresni fog pár nap múlva.
Ennek két és fél éve, azóta én már együtt élek a párommal, ő meg mint zürke szamár a ködben, egy sms-t nem írt, hogy dögölj meg.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!