Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyelves csók. A párom miért nem szereti? 19/L
Figyelt kérdés
Nagyon régóta együtt vagyunk, de sokáig távkapcsolat volt. Nincs köztünk semmi baj, az ágyban sincs semmi gond. Viszont ő nem szeret nyelves csókot adni. Én vagyok az első barátnője, először mikor úgy csókolt meg akkor izgatónak találta, viszont azóta fokozatosan egyre kevésbé csináljuk. Én nagyon szeretem, de ő nem. Néha csináljuk de akkor látszik rajta hogy nem akarja.. Szájra puszival semmi baja nincs, azt rengetegszer szoktuk. Összeköltözés előtt állunk, de ez engem egyre jobban frusztrál. Szerintetek hogy tudnám megszerettetni vele? 20 éves.2017. szept. 3. 11:39
11/16 anonim válasza:
milyen a szex köztetek, azt szokta kezdeményezni? exem se szeretett igazán megcsókolni és idővel feltűnt, hogy már max. heti 1x szexelünk, végül kiderült, hogy részéről elmúlt a szenvedély és már nem szeret.
25n
12/16 A kérdező kommentje:
Minden jó közöttünk hálistennek. Harmóniában vagyunk szexuális téren is. Semmi gond nincs a kapcsolatunkban, de ez számomra kicsit frusztráló. Egyedül ennyi. Nem olyan dolog számomra ami miatt veszekedést kezdeményeznék vagy hasonló, nagyon szeretem. Egyszerűen kíváncsi voltam más véleményére is, hátha valaki megfejti külső szemmel. :)
2017. szept. 3. 14:49
13/16 anonim válasza:
nem szereti, nem esik neki jól, nem izgatja, ennyi. biztos neked is van olyan dolog a szexben, amihez így viszonyulsz. fogadd el, ha amúgy minden rendben van, ne akard ráerőltetni.
14/16 anonim válasza:
Nem tudod megszerettetni vele. Ha ő nem szereti, nem is fogja soha. Vagy megszokod így, vagy bye-bye.
15/16 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok! Nem szeretem a nyelves puszit, vagy is amíg csak egy minimális nyelvezés van, addig igen, de ha már a másiknak a torkában járunk az nekem nem oké. Én pl. folyton azt hiszem, hogy kellemetlen a leheletem, rossz ízű a szám és emiatt nem merek/akarok annyira nyelves csókot adni. Pedig rendszeresen mosok fogat, szájvizet és fogselymet is használok, ennek ellenére azt gondolom, hogy kellemetlen a szájhigiéniám. Volt olyan barátnőm, akinek ápolatlan volt a szája, ez is nyomott hagyott bennem. Lehet lelki eredetű a dolog, ezt le kell ülni és meg kell beszélni! Az is lehet, hogy soha nem fogja megszeretni, ő ilyen és ennyi!
16/16 anonim válasza:
Engem inkább az aggasztana, hogy miért nem mondja el neked, hogy mi a baja vele, vagy csak simán , hogy nem szereti?
Számomra a jó kommunikáció fontosabb, mindent meg kell tudnunk beszélni rendesen, nem jó kerülni a kényes témákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!