Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem közeledik hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem közeledik hozzám szexuálisan, nem tudom mivel segíthetnék a helyzeten. Járt valaki hasonló cipőben?

Figyelt kérdés

Mióta összejöttünk (2,5 éve) mindig is döcögős volt az ágyban, de kitartó vagyok vagy legalább is az voltam. Már az elején feltűnt, hogy ez nem egészen úgy megy, mint az addigi kapcsolataimban. Sajnos mell terén nem vagyok eleresztve (kb. semmi mellem nincs) de azt leszámítva azt hiszem nem vagyok akkora ufó. Ez az előző barátaimnak nem okozott problémát, rendszeresen szeretkeztünk. Nyilván nem vagyok a legszexibb látvány, de nem gondoltam, hogy ennyire vágylohasztó lennék. Aztán jött ő... az első "találkozásunkkor" szembesült az adottságaimmal, persze akkor nem merte kibökni mi baja van velem. Telt-múlt az idő, néha próbálkoztunk, akkoriban még kezdeményezett is. Aztán egy idő után végre felvállalta, hogy őt amúgy csak a mellek izgatják, viszont akkor meg már szerelmes voltam... Mikor éreztem, hogy ennek így nem sok értelme, az önbizalmam elkezdett a béka segge alá menni, többször megkíséreltem szakítani, de mindig elérte, hogy ne hagyjam el, én meg maradtam, mert szeretem és jól kijövünk az ágyon kívül.

Viszont eljutottunk odáig, hogy soha nem nyúl hozzám ott (ölelés, puszi, csók van), ha kérem, akkor se szexelünk (már az magában megalázó, hogy kérni kell, mert a "jelzéseket" nem vette, vagy nem akarta venni... de legalább eddig működött...) Azt természetesnek veszi, hogy orálisan rendszeresen a kedvére tegyek, de hogy cserébe nyújtson valamit az eszébe se jut. Vannak bizonyos extrább kívánságai (anál szex) amit én meg nem vagyok hajlandó vele bevállalni, mert egyrészt félek tőle, másrészt meg ha a sima szex se megy, akkor szerintem inkább ott kéne rendet tenni.

Felmerült, hogy akkor jó, megcsináltatom a mellem, de jelenleg nincs rávalóm (előbb-utóbb meg fogom csináltatni, nem miatta, hanem hogy csinosabb legyek és végre normális ruhákat is tudjak venni...) de addig akkor mi van? Meg ez milyen már, hogy feltételekhez van kötve, hogy majd mikor leszek érdemes rá, hogy szexeljen velem?

Egyébként a szüleinél sincs rendben a szex kiskora óta, külön szobában is alszanak, kb. születése óta csak élnek, mint a lakótársak. Ez is lehet közrejátszik abban, hogy ez így neki oké, ami köztünk van.

Szeretném ezt a dolgot megoldani, hogy végre nőnek nézzen és kívánjon, mert szeretem és úgy tűnik ő is engem, de borzasztóan rosszul esik az elutasítása és kezdek folyamatosan frusztrált és szomorú lenni miatta. :(

Volt valaki hasonló helyzetben és sikerült megoldania?

2017. szept. 3. 02:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
42%
Nekem is kimondottan a kis mellű nők jönnek be. Ilyent is keresek ha lehet. Sajnos elég kicsi eséllyel. Ha szeretek valakit akkor azt úgy szeretem ahogy van.
2017. szept. 4. 16:23
 22/30 A kérdező kommentje:

Sor került egy beszélgetésre és igazatok volt, ennek valóban nincs jövője, nem akarja tovább húzni egyikünk idejét se. Szakítunk. :'(

Azt hiszem ezentúl "nincsmellem" jeligével keresek párt, hátha több sikerrel járok.

2017. szept. 5. 00:35
 23/30 anonim ***** válasza:
80%

Rakd rendbe az önbizalmad, és ne címkézd magad mindenféle jelzőkkel.

Semmi baj a kis mellekkel, várd meg amíg olyan férfi jön aki ezt szereti.

F

2017. szept. 5. 00:41
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerencséd van hogy időben észbe kaptál mert ennek rossz vége is lehetett volna. Kerüld az olyan férfiakat akik megaláznak akár a legcsekélyebb mértékben is. Hidd el nagyon sok férfi van akinek a mellméret nem számít, vagy a kicsi mellet szereti.
2017. szept. 5. 08:09
 25/30 A kérdező kommentje:
Kedves kingjoe333! Köszönöm, vigasztaló a tudat, hogy vannak még ilyen pasik. :)
2017. szept. 5. 19:15
 26/30 omba ***** válasza:
74%

A szakításhoz gratulálok, mi a fenének egy ilyen megalázó kapcsolat?

A mell témát meg engedd már el.

A mell akkor jó, ha működik, ha puszilgatom, a akkor a nő izgalomba jön.

A műmell az nem ilyen, azt max. nézegetni érdemes.

Taszító, hidd el.

2017. szept. 6. 09:54
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan kis mellű párom, akihez képest valószínűleg bögyös a kérdező...

Szerencsére, neki a testképe rendben volt, nem azon problémázott, hogy megműttesse e, hanem elfogadta magát, tudta, hogy mi a szép rajta, és mi az ami kevésbé előnyös.

Nekem nagyon bejött, persze, sokat számított az is, hogy intelligens volt, isteni humorral, nem csak egy pár mell.

(amúgy pont ezért felesleges megműttetni, a legtöbben a műtét után is kicsinek találják, ezért jönnek az egyre nagyobb szilionok, miközben ez főleg fejben dől el, és nem a centiken)

2017. szept. 6. 18:55
 28/30 anonim ***** válasza:
Nekem sincs nagy mellem. A párom még is imádja. Sokszor sz exem előtt otthonra is melltartót húztam hogy nagyobbnak látszon szerintem őt is zavarta. Aztán rájőttem hogy a párom előtt nincs miért szégyenkeznem, csak ajkir veszek fel melltartót ha muszáj otthonra nem. :) Te is megfogod találni aki úgy szeret és imád ahogyan vagy!
2017. szept. 11. 18:22
 29/30 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok bocs a tróger ìrásért! :D
2017. szept. 11. 18:23
 30/30 anonim ***** válasza:
hagyni kell a francba, keress mellette olyat, aki szívesen eltölti veled kellemesen az idejét. (ismerős probléma).
2017. szept. 11. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!