Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem közeledik hozzám szexuálisan, nem tudom mivel segíthetnék a helyzeten. Járt valaki hasonló cipőben?
Mióta összejöttünk (2,5 éve) mindig is döcögős volt az ágyban, de kitartó vagyok vagy legalább is az voltam. Már az elején feltűnt, hogy ez nem egészen úgy megy, mint az addigi kapcsolataimban. Sajnos mell terén nem vagyok eleresztve (kb. semmi mellem nincs) de azt leszámítva azt hiszem nem vagyok akkora ufó. Ez az előző barátaimnak nem okozott problémát, rendszeresen szeretkeztünk. Nyilván nem vagyok a legszexibb látvány, de nem gondoltam, hogy ennyire vágylohasztó lennék. Aztán jött ő... az első "találkozásunkkor" szembesült az adottságaimmal, persze akkor nem merte kibökni mi baja van velem. Telt-múlt az idő, néha próbálkoztunk, akkoriban még kezdeményezett is. Aztán egy idő után végre felvállalta, hogy őt amúgy csak a mellek izgatják, viszont akkor meg már szerelmes voltam... Mikor éreztem, hogy ennek így nem sok értelme, az önbizalmam elkezdett a béka segge alá menni, többször megkíséreltem szakítani, de mindig elérte, hogy ne hagyjam el, én meg maradtam, mert szeretem és jól kijövünk az ágyon kívül.
Viszont eljutottunk odáig, hogy soha nem nyúl hozzám ott (ölelés, puszi, csók van), ha kérem, akkor se szexelünk (már az magában megalázó, hogy kérni kell, mert a "jelzéseket" nem vette, vagy nem akarta venni... de legalább eddig működött...) Azt természetesnek veszi, hogy orálisan rendszeresen a kedvére tegyek, de hogy cserébe nyújtson valamit az eszébe se jut. Vannak bizonyos extrább kívánságai (anál szex) amit én meg nem vagyok hajlandó vele bevállalni, mert egyrészt félek tőle, másrészt meg ha a sima szex se megy, akkor szerintem inkább ott kéne rendet tenni.
Felmerült, hogy akkor jó, megcsináltatom a mellem, de jelenleg nincs rávalóm (előbb-utóbb meg fogom csináltatni, nem miatta, hanem hogy csinosabb legyek és végre normális ruhákat is tudjak venni...) de addig akkor mi van? Meg ez milyen már, hogy feltételekhez van kötve, hogy majd mikor leszek érdemes rá, hogy szexeljen velem?
Egyébként a szüleinél sincs rendben a szex kiskora óta, külön szobában is alszanak, kb. születése óta csak élnek, mint a lakótársak. Ez is lehet közrejátszik abban, hogy ez így neki oké, ami köztünk van.
Szeretném ezt a dolgot megoldani, hogy végre nőnek nézzen és kívánjon, mert szeretem és úgy tűnik ő is engem, de borzasztóan rosszul esik az elutasítása és kezdek folyamatosan frusztrált és szomorú lenni miatta. :(
Volt valaki hasonló helyzetben és sikerült megoldania?
Teljesen függetlenül a melleid méretétől... szerinted szeret?
(a testedet meg ne szabasd sehova, nagyon illúzióromboló egy tejeszacskó a mell alatt, aki szeretni fog, az így fog szeretni)
Igen, úgy érzem szeret. Ahogy beszél velem, rám néz, hogy keres stb. abból az látszik, hogy fontos vagyok neki.
A szakítás csak a végső megoldás, más jellegű megoldások érdekelnének illetve tapasztalatok.
Amúgy nem csal meg, ebben biztos vagyok.
A barátnőmnek kb. akkora melle van mint nekem mellizmom. Akkor derült ki amikor először együtt voltunk és levette a pushup melltartót. Abszolut nem érdekel mert szeretem és ő is szeret és őrülten jó vele a szex is. Amikor szóba kerül a kicsi mell akkor mindig mondom neki hogy "nem a melledet szeretem hanem téged úgy ahogy vagy". Volt olyan barátnőm akinek "H" kosárméretü volt, őt sem a melle miatt szerettem.
Ha a férfi a tested kritizálja és porig aláz olyan dolgokkal amin nem tudsz változtatni akkor abban biztos lehetsz hogy nem szeret és a kapcsolatnak semmi jövője nincs, az ilyen egyenes út a pszichiátriai osztályra csak idő kérdése.
MENEKÜLJ addig amig a lelkedet teljesen padlóra nem vágja.
Biztos vagyok benne hogy találsz olyan férfit aki nem a tested miatt fog szeretni és elfogad olyannak amilyen vagy.
A melled meg abszolut felesleges átszabatni, attól nem fog meggyógyulni a lelked.
nem figyeltek, nincs más nője és nem is homár.
szopogépnek használja a kérdezőt, aki váltig szerelmes belé.
Ez sehogy sem OK.
"Ha a férfi a tested kritizálja és porig aláz olyan dolgokkal amin nem tudsz változtatni akkor abban biztos lehetsz hogy nem szeret"
Ez a kulcsmondat! Ez nem szerelem, még csak nem is szeretet. Akit szeretek, azt nem bántom! Semmibe sem néz téged ez a férfi, nehogy még te kaparj azért, hogy megoldást találj...
Erre sajnos NINCS megoldás, mert ő nem fog tudni változtatni a preferenciáin, te pedig nem fogsz tudni változtatni (a műtétet hagyjuk, szépészet miatt bevállalni, hogy össze-vissza vagdossanak az én szememben túlmegy a józan ész határán) a melled méretén.
Ez önmagában senkinek sem a hibája, egyszerűen nem passzoltok, és kész.
A férfi viselkedése a hiba: minek jár veled, ha nem is tetszel neki?
Soha nem nyúl hozzád, de te rendszeresen a kedvére teszel orálisan. Te most komolyan, ebből azt szűröd le hogy szeret??? És ne áltasd magad, szexel ő, csak nem veled.
De úgy látom, neked kár bármit is mondani, álomvilágban élsz.
5-ös voltam.
#12,
ahogy beszél, ahogy néz... az egy dolog. A szeretet az elsősorban cselekvés -
"eljutottunk odáig, hogy soha nem nyúl hozzám ott (ölelés, puszi, csók van), ha kérem, akkor se szexelünk "
TE nem szexelsz, csak rábuksz szépen illedelmesen a farkára, ő meg meg se ölel, csak rombol, hogy rondák a melleid.
sok férfinek szexi a nagyon kis mellű nő is. mi lenne, ha olyat keresnél ahelyett, hogy 2.5 éve szenvedsz valakivel akinek nem jössz be, nem tart izgatónak.
előbb az önbizalmad rakd rendbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!