Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy kevesebbet kéne együótt lennünk?
Nos van egy bnőm akivel 2 éve vagyunk együtt. Sokat veszekszünk kb minden nap és elég durván, de megbékélünk egymással mindig. Az a bajom hogy folyton azt akarja nála legyek... 2 dolog idegesit ebbe. 1. az hogy mindig én vagyok nála én meg nem akarok mindig náluk enni mert jo lenne ha ő is kajálna itt, 2. Túl sokat vagyunk együtt. A fő gond inkább ez nekem. Minden nap azt akarja aludjak vele, meg legyek vele ami lehetetlen. Heti 2x küzdősport + 2x edzés (erőnléti) és hétvégén dolgoozm mindig (diákmunka) csak iskolában tudnánk találkozni meg néha hétköznap ha átmennék hozzá kocsival mert 20p lakik tőlem úgy.
Hogyan mondjam meg neki hogy ne patáriázzon azon hogy vannak dolgaim amikhez ragaszkodom és meg akarom csinálni? Nem arról van szó h 1-2 napot ne tudnék kivenni melóból pl, de neki mindig baj ha én csinálok vmit, barátaimmal sem mentem ki fél éve kb és roppant bosszantó. Szeretem őt tényleg de nekem kicsit sok belőle és nem tudom hogy elmondani neki úgy hogy megértse mert besértődik. Mit kezdenétek ti?
Egy kevéssel több önálló akarat tényleg nem ártana.
A számára fontos dolgokról az ember nem vitát nyit, hanem közli a merrehánymétert, oszt jónapot.
Vagy elfogadja, hogy neki jelen pillanatban ennyi tér jut, vagy lelép.
Vagy megpróbál ő is tenni valamit abba a közösbe (például nem csak várja otthon a szőke herceget, hanem ő is átmegy hozzátok).
"Ide többnyire csupa megkeseredett, nem túl előnyös külsejű ember jár"
:D Ez hogy jön ide? Vicc.
"hogy jön ide? Vicc."
Úgy kérlek, hogy sokan praktikusan a saját nyomorukat reprodukálják a "tanácsaikban" is.
Ha egy párkapcsolat kibírja, hogy egy problémáját itt "oldják meg", akkor az biza egy sziklaszilárd kapcsolat.
Van célja most tesz le egy szakmát amit szeret is, én még vele tanulok 1 osztályba is járunk csak engem ez nem fog meg annyira (logisztika).
Ő mindig azt hajtogatja jó lenne már összeköltözni stb de 21 vagyok meg ő is és nekem semmi kedvem sincs még összeköltözni.. addig tanulok amig tehetem utána ugy se lesz rá lehetőségem...
12: tanulj meg olvasni, leírtam miért gondolom így
13: igen, mint pl. te
Ne költözz össze vele. Ha mindig úgy ugrasz ahogy ő fütyül, csak egy papucs leszel a végére.
Te gyökér, elolvastam. És akkor sincs köze ahhoz amiről a kérdés szól... Bunkó.
Amúgy is ideböfögsz hülyeségeket, pont te éled itt ki a frusztrációidat.
Csabeszkám, drága szivem! Hogy az összes brémet nem-e szivornyáznád szárazra
...
Épp hogy azt magyaráztam ennek a funkcionális analfabétának, hogy igazad van, mert ide tényleg sok nyominger járkál észt osztani a nincsből, erre kiderül, hogy te is az vagy?
Hát kérlek, akkó' játsszátok le egymás közt!
#11 #13 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!