Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy meggyőzzem a volt páromat, hogy nekünk együtt kell lennünk?
hasonló cipőben járok, a szitu is közel ilyen.
fogalmam sincs mit kéne tennem...
Te még azt sem vetted észre, hogy osz ota nem kommunikáltok, mit akarsz megmenteni???
Nálunk ugyanigy volt, már fél éve nem is beszéltunk meg semmi. Minek maradjak olyannal, akinek ez fel sem tunik, csak egyedul emésztem magam, mert okelme leulni sem hajlando megbeszélni...
3 hónapja vannak gondjai, őrlődik, te pedig 1 hónapja veszed észre... ?
Talán ez a probléma. Nem úgy fogynak ki a témákból az emberek, hoyg egyszer csak semmi nem történik velük, henm érdektelenné válnak a másikkal szemben. Biztos lett volan mit megbeszélni, ha meglett volna a kellő egymásra hangoltság, a másik hangulatának monitorozása stb...Csak tipp, de szerintem te vagy a férfi. Azt vettem észre, hogy ahogy a nők mondjuk a külsejük tekintetében ahgyják el magukat kissé párkapcsolatban, ugyanúgy a férfiak is, csak ők a kitüntetett figyelemből engednek lejjebb (ami pl. udvarlásban megvan, ezért panaszkodnak sokan, hogy már nem kapnak virágot... nem aza csóri virág hiányzik). Pedig egy kapcsolathoz mindkettő kell,a vonzalom ésa z érdeklődés fenntartása is...
Uh, nagyon sajnálom.:(
Viszont nem értem azt, hogy miért nem mondta előbb,hogy mi az,ami zavarja. Te próbáltál tervezni programokat, ő végső soron lesz@rta nagy ívben. Szerintem ő nagyobbat hibázott,mint te, nem érdekelte a jövőtök, beletörődött. Sajnos rádumálni magad valakire nem lehet, nem szabad, ha hiányozni fogsz neki, keresni fog! Ne csak mondja, éreztesse. Mondani lehet, hogy valaki fontos, de az nem elég..
Szintén lány vagyok, és nekem is volt pont ilyenem.
3 év, szerinte már hónapok óta nem volt ugyanaz. Ez 2 éve történt (tehát amikor ti összejöttetek.... érdekes :D).
Így visszanézve igaza volt, utolsó 4 hónap már csak szenvedett mellettem.
Egy nap hazaállított és szakított. Nem ugyanaz már, másik lány.... Teljesen kivoltam. Utána pár napra üzleti útra kellett mennem, jópofizni... mikor visszajöttem is rossz volt 1-2 hétig, de úgy voltam vele hogy 1. ha nem akarja megbeszélni majd 3 év után, hát menjen. 2. ha tényleg ennyire máshogy láttuk a dolgokat (ő szenvedett, én azt hittem velünk minden ok, csak az élet nehéz), jobb külön.
Na meg utólag láttam hogy bántotta hogy sokkal többet kerestem, szerettem a melóm, az életem.
1 éve volt egy rövid kapcsolat utáni szakításom, ami, vmiért, nagyon megviselt. Ott a srác igazi tetűként nyitva hagyta az egészet, ezen emésztettem magam, hogy de hátha... 1 hónap kellett hozzá, hogy rájöjjek, hülye vagyok; fél év múlva közös ismerős mondta is hogy gyorsan lecserélt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!