Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjem a kolléganőjével jár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem a kolléganőjével jár alkalmanként naponta 2x 20 percet cégesautóval. Állandóan letagadja ha együtt jönnek haza ketten. Állítása szerint nincs köztük semmi. Miért hazudik?

Figyelt kérdés
2017. szept. 1. 17:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Szerintem ez ennél bonyolultabb mint ahogy leírtad a konklúziódat ! :-)
2017. szept. 1. 18:23
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Valószínűleg pont azért tagadja le, mert állandóan balhézol miatta. Az én pasim pl soha nem tagadja, ha valakit fuvarozott, mert tudja, hogy én nem vagyok féltékeny típus, viszont a hazugságot nem tűröm.
2017. szept. 1. 18:30
 13/19 A kérdező kommentje:
Nálunk előbb volt a hazugság, utána jött részemről a féltékenység!!!! Ezt próbálom leírni
2017. szept. 1. 18:44
 14/19 anonim ***** válasza:
45%
Vagy azért hazudik, mert hisztis vagy, vagy azért, mert neki van titkolnivalója. Ezt mi nem tudhatjuk. Amúgy ilyenkor adok hálát a nyugis, párkapcsolatmentes életemért :'D
2017. szept. 1. 18:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is fiú kollégával utazok oda vissza 1 -1 órát naponta!Bírom a srácot,nagyokat nevetünk,mindenről lehet beszélni vele!Párom nem féltékeny rá!(de van egy másik kolléga akivel nem utazom napi 1-1 órát,na ..az a szerencse vele nem utazom, ;) ) ra lehetne! :) a kérdés az,eszrevettél olyan jeleket ami arra utal nagyobb a szimpátia mint kellene?!Hogy van egy szikra?!
2017. szept. 1. 19:55
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen ha ketten vannak, mert lassan egy éve kollégák de én nem lettem bemutatva, nem volt rá alkalom, vagy nem akarta hogy legyen alkalom, ezt nem tudom. Számomra vadidegen a kolléganő.
2017. szept. 1. 20:28
 17/19 anonim ***** válasza:
80%
Akármiért is csinálja, elgondolkodnék azon, hogy miért ér meg neki ez annyit, hogy a szemedbe hazudjon. Arról nem is beszélve, hogy minden épeszű embernek ilyenkor az jut az eszébe, hogy biztos azért csinálja, mert van köztük valami. Másülönben fel sem merülne benne, hogy titkolnia kéne.
2017. szept. 1. 20:50
 18/19 anonim ***** válasza:
72%
Esetleg nem vagy alapból féltékeny típus, és nem voltak balhék más "nőügyei" miatt? Akkor érthető lenne, hogy egyből hazugsággal kezd. Egyéb esetben én is azt hinném, hogy van köztük valami, főleg, hogy be se mutatott. Különben minek tenné kockára a kapcsolatot egy ilyen értelmetlen hazugsággal?
2017. szept. 1. 21:23
 19/19 anonim ***** válasza:
30%

"Állandóan" kérdezgeted, ő pedig (szerinted!) "hazugságokat gyárt", de te nem vagy féltékeny rinyagép?

:D

Na, meg amit a paci himbál! Azt nem.

2017. szept. 2. 03:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!