Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire fontos az hogy a párotoknak mi szerepel kint Facebookon, illetve milyen közös képeket tesz fel?
Rondább / átmeneti pár nincs megjelölve, a tartós / jó igen. Legalábbis így megy ez az ismerősi körömben. Vehetjük magamutogatásnak, de valójábsn szimplán büszke arra az illető (szerintem joggal) hogy az adott ember a párja. Közös fotó kb negyed évente egy, nyilván ha van alakalom, de ebben már van némi magamutogatás is.
(Egyetemet végzett emberek jó beosztással.)
24+
"Na ez a másik véglet... Hát miért van Facebookod? Nem az ismerőseid vannak bejelölve? Volt osztálytárs, kolléga? És pont a 7 éve veled lévő párod nem? Szerintem ez már a ló túloldala, nagyon erősen"
Elismerem. De igazából nálam nagyon szűrt az ismerősi kör is, pl. volt általános iskolai osztálytársam sem jelöltem vissza, mert nem köt össze minket a jelenben semmi.
Facebook profilom születését az iskola indokolta erősen, mert a legtöbb dolgot facén osztották meg. Most már a suli nem játszik, úgyhogy az a kevés számú kedves ismerős számára van fenntartva, akik országhatáron túl élnek.
Szóval jelenleg az oldal csak kapcsolattartásként szolgál évi 2-3x olyan emberekkel, akik fontosak nekem, és itt egyszerűbb kommunikálni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!