Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire fontos az hogy a párotoknak mi szerepel kint Facebookon, illetve milyen közös képeket tesz fel?

Figyelt kérdés
Több, mint fél éve együtt vagyok a barátommal, de neki még mindig az szerepel kint, hogy egyedülálló. A közös képeinkből pedig soha nem tesz fel egyet sem. Ez szerintetek jelent valamit? Ez kinek mennyire fontos? Nem Facebbokon élünk, de azért használjuk az oldalt.
2017. aug. 30. 15:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Rondább / átmeneti pár nincs megjelölve, a tartós / jó igen. Legalábbis így megy ez az ismerősi körömben. Vehetjük magamutogatásnak, de valójábsn szimplán büszke arra az illető (szerintem joggal) hogy az adott ember a párja. Közös fotó kb negyed évente egy, nyilván ha van alakalom, de ebben már van némi magamutogatás is.

(Egyetemet végzett emberek jó beosztással.)

24+

2017. aug. 31. 01:11
 22/23 Noblesse Oblige ***** válasza:

"Na ez a másik véglet... Hát miért van Facebookod? Nem az ismerőseid vannak bejelölve? Volt osztálytárs, kolléga? És pont a 7 éve veled lévő párod nem? Szerintem ez már a ló túloldala, nagyon erősen"

Elismerem. De igazából nálam nagyon szűrt az ismerősi kör is, pl. volt általános iskolai osztálytársam sem jelöltem vissza, mert nem köt össze minket a jelenben semmi.

Facebook profilom születését az iskola indokolta erősen, mert a legtöbb dolgot facén osztották meg. Most már a suli nem játszik, úgyhogy az a kevés számú kedves ismerős számára van fenntartva, akik országhatáron túl élnek.

Szóval jelenleg az oldal csak kapcsolattartásként szolgál évi 2-3x olyan emberekkel, akik fontosak nekem, és itt egyszerűbb kommunikálni velük.

2017. aug. 31. 08:42
 23/23 anonim ***** válasza:
2 éve vagyunk együtt, kint van, hogy kapcsolatban vagyunk egymással, viszont neki magáról sincs képe, azt max én rakok fel, de nem feltétlen kettőnkről, abból talán 2 db van, inkább családi események, lányunk keresztelője, születésnapja, családi nyaralás...
2017. aug. 31. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!