Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire fontos az hogy a párotoknak mi szerepel kint Facebookon, illetve milyen közös képeket tesz fel?
Nincs kint nekünk sem, hogy kapcsolatban vagyunk, közös képünk sincs kint, sőt, a barátai sem tudnak rólam, és ez az egész hidegen hagy.
Inkább azt mutatja ez a fajta viselkedés, hogy a kapcsolat tényleg két emberről, és nem a külvilágnak szól, és nem csak a látszat kedvéért van együtt az egyik fél a másikkal.
20/N
Nő vagyok, nekem van face profilom, a páromnak nincs. A kapcsolati státuszom be van írva, pár közös fotónk is van fenn, de inkább családi események, baráti találkozók kapcsán más által bejelölten kerültek ki.
A profilképemen egyedül vagyok,így is vannak kéretlen ismerősnek jelölések, ezért a kapcsolati státuszt beírtam és nyilvánossá tettem, bár ez van akit nem érdekel.
Közös kép nekünk sincs kint, az ő profilján nincs kint családi állapot. Az enyémen is csak azért, mert így jóval kevesebb kéretlen üzenetet kapok ismeretlenektől.
Ja, nem zavar hogy nem rakja ki, egyéni döntése. Ettől még tudom, hogy nagyon szeret.
21L
7 éve vagyunk együtt, és nem hogy közös fotó, de ismerősnek sincs felvéve.
Kapcsolati státuszom sincs megadva, meg neki sem. És nekem ez így megfelel, mert a közeli barátok családtagok, tudják, mi a helyzet, idegeneknek meg semmi köze az életemhez.
"7 éve vagyunk együtt, és nem hogy közös fotó, de ismerősnek sincs felvéve."
Na ez a másik véglet... Hát miért van Facebookod? Nem az ismerőseid vannak bejelölve? Volt osztálytárs, kolléga? És pont a 7 éve veled lévő párod nem? Szerintem ez már a ló túloldala, nagyon erősen.
Nekünk van kint közös kép és be van jelölve, hogy kapcsolatban vagyunk. Az ismerőseink tudják, akkor miért ne raknánk ki? Aki meg nem ismerős az meg nem mindegy, hogy látja vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!