Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire normális a párkapcsolatban? Fogadjam-e el vagy sem?
Van párom, nekem motorom. Ritkán tudtunk találkozni, az utóbbi időben sűrűbben, pont azért mert motorral bármikor nála vagyok, ha kell.
Néha-néha nála előfordul, hogy ezért meg azért messzebb kell menni, és akkor mindig mondom neki, hogy nem probléma, a motornak teli a tankja. Ahol Ő él a városban mindig teletankolok.
Ugyanakkor tudja, hogy nem vet fel a pénz sem, és néha inkább nem veszek gyógyszer magamnak, de benzinre legyen.
Mikor múltkor elmentem neki ezért-azért, akkor konkrétan 10-est akart adni benzinre. Erre én rávágtam, hogy felejtse el, a motorba mindig lesz benzin, nem a pár ezer forint fog csődbe vinni, madximum nem veszem meg a Milkát magamnak minden héten. Addig vitatkoztunk, amíg végül elfogadtam a 10-est, bár nem szívesen.
A kérdés adott... Mennyire normális dolog az, hogy mivel ő tehetősebb, kifizette a benzint és még többet is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!