Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a barátom legtöbbször csöndbe van?

Figyelt kérdés

Mikor megismerkedtünk sokat beszélt inkább felületes dolgokról.Aztán sok ideig semmi, aztán elkezdtünk többet beszélni, végül összejöttünk [ez az egész kábé fél év volt =) ] és már a kapcsolat elején is úgyéreztem hogy egyszerüen nem beszél eleget hozzám. Szeretjük egymást meg minden rendben van, nagyon sokat vagyunk együtt, de egyszerüen úgy érzem hogy még mindig csak egy aprócska részletet ismerek belőle, pedig (remélem) ez nem igaz. Hogyan tudom rábíztatni hogy többet beszéljen? Vagy bíztassam egyáltalán vagy jó ez így és én vegyek vissza?

Már párszor modnta hogy túl sokat várok el tőle ezen a téren, de néha igazán jókat beszélgetünk meg vitatkozunk valami tök abzurd témán, de aztán vannak napok amikor kb semmi nincs...értelmes válaszokat várom, nem vagyok terhes =)

L/19

2010. máj. 25. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:

semmi baj ezzel, énsem vagyok a szavak embere:)

17/F

2010. máj. 25. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne akard. Neki biztos így jó. Én is hasonló vagyok. És egyébként sem szeretek beszélni. Csak hallgatni, meghallgatni.
2010. máj. 25. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:

én a barátaimmal nagyon sokat beszélgetek, sokat nevetek, intelligensnek tartanak, de az ex-barátnőmmel egyszerűen nem tudtam miről beszélni, amiből ő azt vonta le, hogy nem szeretem, kuka, buta vagyok

pedig valójában annyira sötét volt szegény, hogy nem élveztem a beszélgetést vele (se a szüleivel), egyszerűen nem voltunk egy szellemi szinten, nem volt a lelki társam, de még nekem kellett volna kellemetlenül érezni magamat

lehet a barátod is így van

vagy te nem vagy elég jó neki, vagy ő van a te szinted alatt

2010. máj. 25. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is hallgatag típus vagyok. Beszélj hozzá te , ha úgy érzed csend van, lehet hogy úgy tűnik nem érdekli, de hidd el hogy nem így van. Aztán talán bekapcsolódik a beszélgetésbe ő is:) 17/f
2010. máj. 25. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:

megértelek, az én barátom se beszél eleget - szerintem, vagy legalábbis hozzám mérve. persze lehet, sőt biztos, hogy én beszélek túl sokat, de azt állítja, ez nem zavarja őt. viszont engem igen, hogy néha úgy érzem, csak én beszélek, ő meg semmit nem mond. a múltjáról szerencsére kis részletekben már kifaggattam, ezért most már nem érzem úgy, hogy nem ismerem, viszont a jelenjét szeretném jobban megismerni. mindig kérdezgetem, hogy mi történt vele, és akkor válaszolgat, de magától nem mesél...

'taktikának' azt tudom mondani, hogy játsszatok valami játékot, ami abból áll, hogy te kérdezel, ő válaszol, majd ő kérdezhet és te válaszolsz. ez egyszer [régebben] nekem már bevált, mikor meg akartam ismerni valakit. de alapvetően magától valószínűleg soha nem fog szószátyárkodni.

18l

2010. máj. 25. 21:20
 6/6 anonim válasza:
A legtöbb fiú legtöbbször csak a problémamegoldás miatt beszél, nem szeretnek annyit fecsegni mint a lányok, én is ilyen vagyok. Nincs ezzel semmi baj!
2010. máj. 25. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!