Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti kiakadnátok?

Figyelt kérdés

Ha a párotokkal együtt elmennétek iszogatni (társasággal akár) majd ő annyira berúgna, hogy megpróbálna felszedni titeket egy "szia, nagyon jó csaj vagy, mondd csak, van valakid" vagy ehhez hasonló dumával?

Melyik esne rosszabbul, hogy nem ismer fel vagy, hogy csajozni próbál?

2017. aug. 30. 00:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát azért ez nagyon vicces lenne, szerintem én röhögnék csak ezen.
2017. aug. 30. 06:44
 12/15 anonim ***** válasza:

@Lorem Ipsum #2

Honnan tudod előre, hogy valakivel ilyen is előfordulhat egyszer?

2017. aug. 30. 07:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Egybk simán elképzelhető , hogy nem ismeri meg :D

Én ha nem is piálok de nagyon fáradtan anyukámat kérdezem, hogy hol van anya Xd és totál nem értem percekig, hogy mivan.

2017. aug. 30. 08:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha ennyire sík részeg lenne a párom, az önmagában cassus belli, ok a háborúra, azaz otthagynám a buliban, utána meg másnap elmagyaráznám neki, hogy "no more". Sajna a részegeket nem tudom tolerálni. Ha a párom, akkor pedig tragikus...
2017. aug. 30. 09:03
 15/15 anonim ***** válasza:

A berúgás nem cucc, néha előfordul, ha szar a sör :(

De az, hogy lényegében bárkit! felcsípne, viszont nagyon gáz.

Elgondolkodnék a kapcsolaton, mert ezek után nem bíznék benne.

A párom is volt már részeg, menni alig bírt, de a srácot, aki ettől "nyeregben érezte magát" két pillanat alatt lepattintotta.

2017. aug. 31. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!