Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ad mostanában normális csókot?

Figyelt kérdés

Máskor mindig olyan kis heves volt. Most meg...

Viselkedése teljesen ugyanolyan, semmi más nem változott, de egyszerűen nem akar nyelves csókot adni... Mindig csak szájra puszi. Jó még a suliban ez oké hogy a folyóson csak gyors puszival köszönünk el egymástól de ha kikisérem a buszmegbe mikor nálam van olyankor sem ad nyelveset, pedig régen mindig így volt. Jó mondjuk mostanában mindig sietett a buszra mert ha észrevesszük hogy jön van kb pár másodpercünk elbúcsúzni.Vagy csak én reagálom túl az egészet??

17\L ( 3 hónapja együtt) ő 16\F

2010. máj. 25. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem adj neki a nagyon nagy, hosszú, szenvedélyes nyelves csókot, és nézd meg a reakcióját! Ha visszareagál ugyanígy, akkor ne félj.

Amúgy téll fura, talán meg kellene beszélni. az is lehet, hogy azt hiszi, hogy már eléggé összemelegedtetek és visszalehet venni a nyelves csókból. Bár ehhez elég fura gondolkodás kell!

Vagy kérd meg, hogy csókoljon meg! Ha szeret, biztosan a kedvedben jár!

Ha ugyanúgy ölel, meg mondja, hogy szeret, és érzed is, hogy komolyan gondolja, akkor biztosan hamar vissza tudod szoktatni a nyelvesre!

Kiss 4ever! :D

Majdnem 21/l

2010. máj. 25. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha ő nem ad, adj neki te. Told a le a nyelved a torkán!
2010. máj. 25. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a nyelvestől feláll a fasza és hát cikinek gondolja előtted.
2010. máj. 25. 20:45
 4/7 A kérdező kommentje:

igen a viselkedése tényleg ugyanolyan meg próbál a kedvemben járni meg minden szóval az okés :)

csak akkor is fura

azt meg nem hiszem hogy szégyellné ha feláll neki tőle, mert ha máskor is történt vele ilyen akkor most sem zavarná, de nem hiszem hogy ez a gond

2010. máj. 25. 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:
büdös a szád
2010. máj. 25. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
én akkor nem tudok smárolni a fiúval nyelvvel, amikor már nem is vonzódok hozzá, mikor már nem szeretem.
2010. máj. 25. 23:36
 7/7 A kérdező kommentje:

nem büdös a szám...nem értem hogy írhatsz ilyet egy olyan embernek akit nem is ismersz...remélem nem Győri vagy mert akkor lealacsonyítod a szintünket xD

utolsónak: de szeret érzem...ebben teljesen biztos vagyok :D

2010. máj. 26. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!