Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek bemutatkozni barátom családjának mert kövér vagyok. Jogos az aggodalmam?
Reménykedj, hogy a faterja nem valami önjelölt Humor Hunor, aki majd nyomja a szar kövérvicceket, később meg pohárköszöntőt mond rád és elkezdi énekelni részegen, "hogyaszongya eeeegy kis maaalaaaac röfröfröf"...
Amúgy ha kövér vagy, az ellen lehet ám tenni. Napi 1 óra mozgás már eredményt hoz. És ha még komolyabban is veszed + étkezés akkor simán lehetsz tök jó alkatú, nagyon sok olyan nő van aki kövérből lett vékony és az ő alkatuk mostanra az a tipikus "vlööööeeeee" nyelvlógatós.
Ha ez egy értelems család, akkor nem lesz gond.
Viszont elkezdhetnél valamit tenni a normális testalakatért.
És csak azt ne mondd, hogy így érzed magad jól.
ezen ne aggódj
ha neki így tetszel, akkor minden rendben van
én kifejezetten nem tartom szimpatikusnak a vékony lányokat
valszeg kritizálni fognak, és?
Ha zavar, hogy kövér vagy, fogyj le, ennyi.
Én meg vasággyal együtt vagyok 50 kilós és nemrinyálok, holott mindenki szekál, hogy biztosan anoraxiás vagyok (pedig kétszer annyit eszek, mint a kedves). Ennyi, leszarom, nincs igazuk és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!