Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek bemutatkozni barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek bemutatkozni barátom családjának mert kövér vagyok. Jogos az aggodalmam?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt, ő már jól ismeri a családomat, gyakran átjön, voltunk közösen nyaralni is. Szeretne ő is hazavinni bemutatni, de képtelen vagyok rávenni magam, félek hogy nem fogadnak majd el. Szülei, a két lánytestvére, az unokaöccsei is normális testalkatúak, soha senkinek nem volt súlyproblémája. Mutatott rólam képeket, de egész alakosat nem, bár állítólag mesélte nekik hogy nem vagyok vékony. Félek hogy kritizálni fognak neki, megpróbálják lebeszélni rólam, hogy jobbat érdemel, az előző barátnője normális alkatú volt stb.
2017. aug. 29. 13:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
24%

Reménykedj, hogy a faterja nem valami önjelölt Humor Hunor, aki majd nyomja a szar kövérvicceket, később meg pohárköszöntőt mond rád és elkezdi énekelni részegen, "hogyaszongya eeeegy kis maaalaaaac röfröfröf"...

Amúgy ha kövér vagy, az ellen lehet ám tenni. Napi 1 óra mozgás már eredményt hoz. És ha még komolyabban is veszed + étkezés akkor simán lehetsz tök jó alkatú, nagyon sok olyan nő van aki kövérből lett vékony és az ő alkatuk mostanra az a tipikus "vlööööeeeee" nyelvlógatós.

2017. aug. 29. 15:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Azt nézik, bogy boldoggá teszed azt akit szeretnek.
2017. aug. 29. 15:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha ez egy értelems család, akkor nem lesz gond.

Viszont elkezdhetnél valamit tenni a normális testalakatért.

És csak azt ne mondd, hogy így érzed magad jól.

2017. aug. 29. 15:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Figyelj! 55 kg voltam a 172 centimhez, amikor megismertem a párom családját. A csontjaim látszottak, mégis hallottam vissza, hogy mekkora seggem van stb. :D pedig sosem volt nagy seggem. Ha bele akarnak kötni valamibe akkor bele is fognak, ez független a súlyodtól és a kinézetedtől. De NORMÁLIS családban úgy működik, hogy elfogadják a másik párját akkor is ha kövér, akkor is ha 2 feje van és 1 keze...
2017. aug. 29. 15:18
 15/16 anonim ***** válasza:

ezen ne aggódj

ha neki így tetszel, akkor minden rendben van

én kifejezetten nem tartom szimpatikusnak a vékony lányokat

2017. aug. 29. 16:06
 16/16 anonim ***** válasza:

valszeg kritizálni fognak, és?

Ha zavar, hogy kövér vagy, fogyj le, ennyi.

Én meg vasággyal együtt vagyok 50 kilós és nemrinyálok, holott mindenki szekál, hogy biztosan anoraxiás vagyok (pedig kétszer annyit eszek, mint a kedves). Ennyi, leszarom, nincs igazuk és ennyi.

2017. aug. 31. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!