Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elvárjátok a barátnőtöktől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárjátok a barátnőtöktől, hogy diétázzon?

Figyelt kérdés

A párom néhány napja megjegyezte, most pont jó az alakom, ennél ducibb már ne legyek (58kg vagyok).

Egyelőre mindent eszek (kiv. üdítő, chips és gyorskaja) de csak kis adagokban, de már gondoltam rá, hogy lehet, el kéne kezdenem figyelni az alakomra, mert 25 felett (és főleg 30 felett) ugyanazon az étrenden, ami korábban pont megfelelő volt, már könnyen el lehet hízni.

2017. aug. 28. 19:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

"Elvárjátok a barátnőtöktől, hogy diétázzon?"

Nem várom el.

Azt várom el, hogy ugyanannyira "tartsa a formáját", mint én. Hogy ezt hogy éri el, az az ő dóga.

Szóval ha valaki úgy gondolja, hogy egy párkapcsolatot (netán gyereket is) összehozva megszűnik az ő tennivalója az életben - azaz nem kell neki csinálnia semmit, csak mereszteni a 'csáját -, az biza csalódni fog.

2017. aug. 29. 04:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha elvárná, és ennek hangot adna, valszeg felhúzna idegileg rendesen.

5 kilóval vagyok több, mint amikor összejöttünk, (59 voltam, most 64), igaz,

közben megszültem a közös gyerekünket, aki mos 1 éves.

Szeretném leadni ezt a maradék 5 kg-ot, magamért, de nemigen mozdul. 11 kg lement a szülés utáni hónapokban, ez itt maradt :/

2017. aug. 29. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!