Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minél több ember véleményére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél több ember véleményére vagyok kíváncsi! HELP (? )

Figyelt kérdés

Lassan egy éve hogy összejöttem az exemmel, azonban az utolsó fél év borzalmas volt. Direkt szivatott, rengeteget vitatkoztunk, és ő megszokta hogy úgysem bírom nélküle, úgyis keresni fogom a társaságát. Odáig fajult a helyzet, hogy jelen pillanatban egy kedves mondata nincs hozzám, egyfolytában bunkózik velem, ez féltékenységből ered. Bármelyik haverom ölébe ülök, féltékeny lesz. Csoport társak vagyunk. Arra gondoltam hogy most "taktikát" váltok. Már tegnap szinte nem is beszéltünk, nem mentünk oda egymáshoz, ő várta hogy én köszönjek, én is hogy ő, de egyikünk sem köszönt előre. Mondhatni hogy kerültük egymást, nem együtt jöttünk haza, mint eddig. Szerintetek ha ezt folytatom milyen vége lesz? Arra gondoltam most kihagyok egy hónapot, akkor nem találkozunk. Fog keresni?! Látszott rajta hogy nagyon rosszul esett neki a tegnap.

Köszönök minden választ!:)

17L

2010. máj. 25. 19:55
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, akkor leírom részletesebben amit kihagytam. Jártunk, de vége lett a rengeteg vita miatt, megpróbáltuk hogy barátok leszünk, én tudok is a barátja lenni nagy nehezen, de ő folyamatosan megbánt engem, bunkózik velem, mert más fiúkra is rámerek nézni. Kérdeztem hogy miért csinálja, azt válaszolta hogy "neki ez nem megy" mármint hogy barátok legyünk. Ugyanakkor azt mondja nem szeret, de féltékeny ha máshoz hozzá merek szólni. Hétvégén összevesztünk, tegnap történt a leírt dolog. Vissza szeretném szerezi, de úgy hogy most ő jöjjön, ne én lépjek.:)
2010. máj. 25. 19:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Hogyan akarsz vele kibékülni? mint társ vagy mint barát?
2010. máj. 25. 19:59
 3/11 A kérdező kommentje:
úgy szeretném visszaszerezni mint társ.:)
2010. máj. 25. 20:00
 4/11 anonim ***** válasza:
hát nemtudom ha én szeretek valakit nemszpatom(nem bunkozokvele ) szal nemtom lehet jobblene keresnél mást nem ? persze nemtudom h menyire szereted és vonzódsz hozzá 21/f
2010. máj. 25. 20:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Most akkor mi van? Nem jártok már? Akkor miért nem hagyod békén? Nem kötelező a barátja lenni. Miért kell másik fiúk ölébe ülni? Fel kéne nőnöd...
2010. máj. 25. 20:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Mi itt a kérdés?

"neki ez nem megy" mármint hogy barátok legyünk. Ugyanakkor azt mondja nem szeret, de féltékeny ha máshoz hozzá merek szólni"

NEM SZERET?Akkor minek vagy vele?Amúgy meg csak szivat te meg olyan hülye vagy már bocsi h veszed a lapját...hagyd a pic.ába

2010. máj. 25. 20:04
 7/11 anonim ***** válasza:
szerintem ez egy bunkó így nem bánhat veled abba nem gondol bele mennyire rosszul eshet ez neked mit meg nem engednek magának.. bocsi ha túloztam
2010. máj. 25. 20:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Drága! Szerintem akkor mond meg neki,hogy többet szeretnél. Ha nem megy bele akkor minden kapcsolatot meg kell szakítani, mert az életben nem fogod tudni elfelejteni. ügyes legyél:)
2010. máj. 25. 20:05
 9/11 anonim ***** válasza:
56%

Ezt nem értem, jártatok mikor más fiú ölébe ültél? mert akk megértem h féltékenykedik...

Amúgy meg szerintem hagyd a fenébe őt találsz rendesebbet ha állandóan vitatkoztok és már ideje itt le is ragadtatok akkr ennek már semmilyen jövője sem lesz ... Próbáld meg h apszolut nem jelentkezzel neki addig amig ö nem keres... rá se nézz és ha netán közben találsz jobbat akk itt az alkalom hogy véget vess a régi kapcsidnak...

17L

2010. máj. 25. 20:06
 10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem jártunk akkor
2010. máj. 25. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!