Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csaj buta? Vagy a pasi? Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csaj buta? Vagy a pasi? Miért?

Figyelt kérdés

Adott egy olyan helyzet,hogy: Van egy pasi,aki nagyon szerelmes a barátnőjébe. Bármit kér megadja neki. Kerül az pénzbe,vagy akár sima kérés. Mindig a kedvében akar járni,mindig ő hívja/keresi. Állandóan a nyakán lóg,ha együtt vannak. Puszilgatja,smárolni akar vele stb.

Nagyon komoly tervei vannak a lánnyal.

Bármiféle szakítás merül fel bármelyik részről,mindig visszakönyörgi magát.

De! A lány rideg. Egyszóval nem akarja úgy viszonozni annyira a csókokat. Puszit inkább ad,de azt se viszi túlzásba. Örül az ajándékoknak,amit szinte nap mint nap,de legalább heti szinten kap, de nem várja el.

Néha a csajnak már nyűg a pasival beszélni,vagy egyáltalán csak találkozni.

A pasi mondogatja a csajnak,hogy nem érzi a szeretetét,úgy érzi nem akar vele lenni.

De a csaj mégis vele van. Gondolkodik a szakításon,de mégsem tudja ott hagyni ezt a fiút ő sem.:(

Kapcsolat időtartamáról annyit,hogy jóval több mint 1év.

Vélemény?

2010. máj. 25. 18:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ezt le kéne ülni megbeszélni. Kompromisszumokat kell kötni, ha szeretik egymást.
2010. máj. 25. 19:08
 12/21 anonim ***** válasza:

A srác helyében otthagynám a lányt, mert ez nem normális kapcsolat, így nem lehet évekig együtt lenni!

A srác a következő kapcsolataiban lehetne visszafogottabb is, tényleg sok lehet a nagy ragaszkodás, önállótlanságot, bizonytalanságot, kiszolgáltatottságot jelez, amit a nők nem szeretnek.

Egyszerűen nem egymáshoz valók, a csajnak csak kényelmes, hogy valaki körülugrálja, és eljátszhatja az elkényeztetett királykisasszonyt, de valójában nem szereti a fiút. Az ilyen lányok általában később összejönnek egy gáz alakkal, aki le se sz@rja őket, de nekik ez kell. Hát megkapják.

2010. máj. 25. 19:15
 13/21 anonim ***** válasza:
A pasinak vissza kéne erővel fognia magát, hogy a lány lássa, mennyit jelent neki ez a dolog valójában, mert nagyon tud ám hiányozni a törődés, ha hirtelen elfogy.
2010. máj. 25. 19:16
 14/21 anonim ***** válasza:

A csaj (ez alapján) egyáltalán nem szerelmse, megszokta a pasit, nyílván kényelmes is egy ilyen kapcsolat. Csak egy ilyen kapcsolatból soha nem fogja megtudni, hogy milyen érzés szerelmesnek lenni, vagy igazán tisztelni egy férfit.

A pasi gondolom "egyszerűen" függ a csajtól, már túl sok mindent adott fel ahhoz, hogy lemondjon róla. Szerintem ez sem igazi szerelem, hanem egy álomkép kergetése, valószínűleg tényleg annyira feláldozta az életét a lány miatt (ha hosszú ideje tart), hogy már nem is igazán a lányt vesztené el, hanem az életének egy jelentős részét...

Ha jó a tippem, és igazak amiket írtam, akkor sztem a lánynak kéne kicsit erőt vennie magán és tovább lépni, mivel a pasi nem fogja bírni elengedni csak úgy... Nem mondom, hogy ilyen hosszú idő után a lánynak könnyű kilépni egy ilyen kényelmes kapcsolatból, de így mindketten csak egymás idejét húzzák.

Ha hosszú ideje így megy, akkor már a kapcsolat megjavulására sok esélyt nem látok.

Persze oka a pasinak lenne inkább, hogy két lábbal rúgja ki a csajt, de az ilyen pasiknak nem szokása... szóval a csaj helyében összeszedném magam és továbblépnék.

2010. máj. 25. 19:45
 15/21 anonim ***** válasza:
istenem..mit megnem adnék egy ilyen pasiért..ha csak fele ennyire foglalkozna velem az enyém és nem a telómat hajítaná ki az út közepére + csúnyákat mondana rám..itt meg én vagyok a hülye ,hogy tűrök de már nem sokáig... :'(((
2010. máj. 27. 16:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Én a pasi helyében ugyan azt adnám vissza a lányna, amit kap. Rideg lennék én is a csajjal, épp csak puszi, semmi bújás, és akkor egy kis idő után kapcsolnia kéne a kis libának... ha meg akkor sem kapcsol, akkor el kell hagyni az ilyen csajt, nem érdemli meg az ekkora szeretetet!!!
2010. máj. 27. 16:23
 17/21 anonim ***** válasza:
Vagy az van, hogy a csaj hülye környezetben nőtt fel és nem tanulta meg kimutatni mit érez. Ez zűrös és nagyon vallásos családok esetében lehet így, egyszerűen nem tanult meg testileg közeledni, testi közelséget kezelni.
2010. máj. 27. 16:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel.
2010. máj. 27. 16:53
 19/21 anonim ***** válasza:
Tudod pont egy fiú barátommal van ez kitudja lehet te vagy az. Nem akarja felfogni, hogy a csaj nem szereti állandóan utána jár meg minden. Az ilyen hejzetek nevetségesek ha nem szereti akkor VÉGE am hány éves a fiú mert lehet arról van szó akit én ismerek ?
2010. máj. 27. 18:04
 20/21 A kérdező kommentje:

Ő 18éves, és én vagyok a barátnője.

Szóval én vagyok ez az önző lány,aki elvileg nem becsüli.

2010. máj. 27. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!