Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz hogy áradozik az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz hogy áradozik az új kiszemeltjéről. :S Visszakaphatom még?

Figyelt kérdés
még mindig szeretem az exem,midketten eléh fiatalocskák vagyunk.régebben ő is nagyon szeretett,és most is elég jóban vagyunk,de én még mindig többet szeretnék barátságnál..:S már 1 hónapja h szakitottunk..neki már volt egy barátnője azóta,de ő am is poligamy tipus..:) most kavar egy lánnyal,aki szerintem csk azért kell neki,mert "menő kurv.ák" csoportjába tartozik,és mert a lány elég visszautasitó vele,ő jobban tapad..mindig elmeséli,hogy mi van a csajjal,meg nekem áradozik róla,és ez olyan rossz.. nm tudja h ez nekem rosszul esik (szerintem). néha tesz félreérthető megjegyzéseket is msn en,ami,azt jelzi hogy nem vagyok még én sem neki közömbös,pl szerelmes dalokat linkel be,meg kedves idézeteket dalokból..De mégis az után a csaj után fut! hirtelen fellángolás vagy tényleg szereti?mondjam el neki h még mindig szeretem,vagy vágjak jó képet a dolgokhoz ahogy eddig tettem ? van még esély rá hogy visszakapjam ? fiúk nálatok van olyan hogy szerettek egy lány,de még is egy másik (menőbb) csaj után futtok,mert éppen azal akartok járni?
2010. máj. 25. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne foglalkozzál ezzel annyit, mert csak magadnak ártasz. A volt barátod pedig agyilag éretlennek tűnik...
2010. máj. 25. 17:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Ragaszkodsz a róla alkotott nem létező képhez, vagy megkönnyebbülsz amiatt, ami van? Az van, hogy nem kell együtt lenned, de még találkoznod se egy ilyen szerény viselkedéskultúra-szinten mozgó ürgével. Ez már csak nem baj :)
2010. máj. 25. 17:46
 3/3 A kérdező kommentje:
csak az a baj,hogy az évfolyamtársam,így midnen nap látom :S am. (2 válaszolónak) azt hiszem én egy olyan fiút szeretek,aki nem is létezik,csak a fejemben :S egy nem létező személy,akit szeretnék hogy legyen,és akit olyan tulajdonságokkal ruháztam fel amilyenek neki nincsenek :S :( volt pár randink,amikor kettesben teljesen más volt,és én azt a fiút szerettem..de lassan kezdek rájönni,h az csak pár óráig volt,és h ő lehet h nm is ilyen ..:/
2010. máj. 25. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!