Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszakaphatom még? És hogyan?
Figyelt kérdés
1.5 hónapig jártam egy sráccal.Mindig nagyon aranyos,rendes volt velem,rengetegszer mondta,hogy mennyire szeret.Aztán a nyáron elment a Balatonra haverjaival,én meg pont utána nyaralni.Mikor hazajöttem Ő alig akart velem találkozni,azon a héten csak egyszer jött össze.Aztán elmondta,hogy ő már nem szeret annyira,mint az elején,de nem tudja mit akar de végül kinyögte h akkor inkább legyen vége.Nagyon sokáig ott volt még akkor velem,ölelgetett meg vígasztalt.Ez volt 3 hete.Azóta többször beszéltünk msnen,vagy összefutottunk a városban.Azt mondják,ha egyszer már szeretett akkor még van esély.Nagyon hiányzik,lécci ha tudtok segítsetek,hogyan szerezhetném vissza???2010. szept. 4. 10:29
1/9 anonim válasza:
Hát van esély arra h vissza szerezheteted de ami egyszer nem ment azt nem kell erőltetni ami elsőnek nem sikerült másodjára sem fog nah meg már semmi nem lessz ugyanolyan mint azelőtt sztem keress egy friss uj kapcsit!éspróbáld meg elfejetnei
2/9 anonim válasza:
szerintem igen, visszaszerezhető, de lehet h vmi kavarás volt a Balatonon vagy haverjai mondtak vmit...
Lényeg h emlékezted a régebbi "szép időkre" , legyél olyan mint akor voltál, és elképzelhető h sikerül
Sok sikert:)
3/9 anonim válasza:
így van:) mutasd ki h te még mennyire szereted legyél vele figyelmes,kis tündéri,ilyenkor a haverok is sokat teli beszélik a haverjuk fejét
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm.:) egyébként először én is arra gondoltam,hogy megcsalt,de rákérdeztem és azt mondta,hogy nem,és láttam a szemén,hogy igazat mond,meg ő nem is olyan.
2010. szept. 4. 10:51
5/9 anonim válasza:
Majdnem mintha én írtam volna... Szerintem az is lehetett az oka, hogy szakított, hogy amíg nem találkoztatok rájött, hogy nélküled is megvan. Nem azért mondom, hogy elkeserítselek. Esetleg próbáld meg azt, hogy egy ideig vagy teljesen békén hagyod vagy barátként vagy vele, és közben nem mutatod, hogy mennyire fáj hogy vége, aztán később talán megpróbálhatod, de addig is csak a jó oldalat mutasd neki, és gondolj bele, hogyha az ő helyében lennél, mi lenne az, amiért visszaszeretnél egy lányba.
6/9 anonim válasza:
Hát,sok mindent megéltem már de nem tudok tippet adni mit is csinálj! 34F
7/9 anonim válasza:
Szerintem elég sumák a gyerek, ha másfél hónap alatt elhalmozott a szeretlek szóval, szóval tudom kemény lesz de egyáltalán nem szeretett. Főleg ha még azt is nézzük, hogy nyaralása után már hirtelen elmúlt a nagy szerelem. Hagyd a fenébe. Tudom könnyű mondani, de az ilyen csajok miatt viselkednek velünk sokszor piszkosul a férfiak, mert mensz utána akkor is amikor szerintem világos a dolog, hogy nem kellesz neki.
8/9 anonim válasza:
elképzelhető hogy elbizonytalanodott. szerintem hagyd békén. ha akar, majd keres. ha nem akar, akkor nem kellesz neki és felesleges futni utána.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a tanácsokat.de sajna tegnap láttam egy csajjal.igaz csak ültek egy padon(ugyanott ahol velem is volt...)és nem volt semmi de akkor is.Ő már továbblépett és azt hiszem nekem is ezt kéne tennem bármennyire is nehéz.de muszáj.de azért tényleg köszi mindenkinek:)csakhát ez már veszett ügy:(
2010. szept. 13. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!