Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történt így?
Sziasztok.
Jelenleg válófélben vagyok 3 gyerekkel. Miután külön mentünk a férjemmel elkezdtem ismerkedni. Megismertem valakit. Teljes mértékben barátságnak indult a kapcsolatunk. Pár hónap múlva mindketten azon kaptuk magunkat,hogy egymásba szerettünk. Neki 1 éve lett vége egy 12 éves kapcsolatának. Amiről minden elmondható volt,csak normálisnak nem mondanám. Lényegében boldogtalanság jellemezte. Ő most 40 éves. Gyereke sincs. A gond az,hogy bármennyire is próbálkozik,egyszerűen nehezen viseli a gyerekeket. 11,6,4 évesek. A gyerekeim szeretik. Ő is igyekszik,de képtelen egy "családi életet" megszokni. Ami számomra teljesen normális,neki viszont teljesen idegen. Hisz sosem volt még benne része. Pedig szeretne sajátot is. A nagy gondom az,hogy teljesen tehetetlen vagyok. Szeret,imád,számára én lennék a tökéletes,hisz egész életében nem volt még ilyen boldog. 2szer már külön mentünk,de csak pár napig tartott. Most van a 3dik. Nagyon mérges vagyok és egy világ omlott össze bennem. Az utolsó mondata az volt,hogy ez nem az ő világa. Soha egyikünk sem árult zsákbamacskát,nagyon őszinték voltunk egymással mindig is. Elképzelhető,hogy ő nem egy családcentrikus ember!? Teljesen magam alatt vagyok.
Felejtsd el ezt a pasit!
Eleve milyen barom az, aki utálja a gyerekeket, de egy 3 gyerekessel kezd?
Te meg milyen anya vagy, hogy 3 gyerekkel egy olyan után ácsingózol, aki ki nem állhatja a gyerekeidet!
Kapj már a fejedhez, ne mássz bele az ösztöneid miatt egy újabb szar kapcsolatba!
"2szer már külön mentünk,de csak pár napig tartott. Most van a 3dik. Nagyon mérges vagyok és egy világ omlott össze bennem. Az utolsó mondata az volt,hogy ez nem az ő világa"
Hagyjàtok egymást! Sok felesleges fájdalomtól kímèlitek meg magatokat.
Családcentrikus, csak ugye ő kèszen kapta most valaki más családját... Nem együtt lettetek család, hanem csak belecsõppent a közepèbe!
Egy gyerektelen nővel az elejèről tudja kezdeni ès lesz ideje felkèszülni, vègigèlni az egyes fázisokat, ami a családalapítással jár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!