Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hazudik a párom?
Párom saját vállalkozásában dolgozik 23:30-ig. Még nem élünk teljesen együtt,most van alakulóban,de szinte mindig nálam alszik. A lényeg.hogy zárás után úgy volt jön. Vártam 1 órát,hívtam,de ki volt kapcsolva. Erre nem számítottam. Kocsiba ültem és elugrottam a melóhelyre,ami zárva volt. Hívtam még egyszer,de Továbbra sem volt elérhető. Elmentem hozzá,de akkor már éjjel 1 óra volt és ott se volt. Teljesen kiakadtam,hogy nincs otthon,se melóhelyen és még ki is van kapcsolva.
Hazajöttem és eltelt kb 1 óra,amikor hívott. Kérdeztem elég idegesen,hogy merre van,m 2 órája bezárt és azt mondta otthon!!! Ezen persze kiakadtam és mondtam ott tuti nem,m voltam nála,de ő nem volt ott.
Azt mondta visszaugrott a melóhelyre,mert vmit ott hagyott. Ami azért fura,mert egy útvonalon közlekedünk és nem találkoztunk. A telefonját frissítette az azért volt kikapcsolva.
Nagyon ki van akadva.hogy nem bízom meg benne,de most tényleg nem!
Egyszerűen nem kerülhettük el egymást ,mert a meló,lakásom,ő lakása egy útvonalon van.
Mindig nagyon megbíztam benne,de most vmi úgy érzem eltört.
Ő nem érti bajom.mert szerinte soha nem adott okot arra.hogy ne bízzak benne,ami tényleg így van,de ez az eset....nagyon elbizonytalanított. Nem vagyunk tinik 30 felettiek mindketten.
Hát, érdekes helyzet.
Nem lehet, hogy otthon volt, csak te nem találtad? Bezárta az ajtót, fürdött épp és úgy tünt nincs otthon?
Igen, valami nem oké. Ha azt mondja, hogy zárás után megy, és nem elérhető, akkor ott valami sántít. Hát nincs az emberben annyi, hogy odaszólok ha vár szerencsétlen párom, hogy ne várjon, mert otthagytam valamit, vagy akármi? Azt is gondolhattad volna, hogy valami baj történt vele. Szóval ha ő már egyből a bizalom hiányára asszociál, az még egy ok arra, hogy nem mond igazat.
De egyébként is, ha magamból indulok ki, és tudom, hogy valaki vár rám, akkor van bennem annyi, hogy szólok neki, hol tartok, hogy ne aggódjon! Az első válaszadó meg bekaphatja bő nyállal!
Par kerdesem van:
amennyiben ugy volt, hogy zaras utan megy hozzad, akkor miert nem ment el? Miert tunt el ket orara?
Egy telefon frissites ot perc. Azt lemerult telefonnal nem lehet csinalni, tehat tudott volna jelentkezni.
Tehat otthagyta a melot, miert haza ment utana? Illetve miutan hazament visszament a melohelyre, mert otthagyott valamit...utana miert nem ment hozzad?
Szoval 23 es hajnal ketto kozott nem jutott el hozzad, mert a telefonjat frissitette.
Kamu
1000 %, hogy hazudik. Nekem 10 percig frissít a telefonom, szóval azt se hidd el! Sajnálom...
Első, te meg beteg vagy...
Én még soha nem frissítettem a telefonom,ezért abban pont nem kételkedtem,hogy majdnem 2 órán át tartott.:(
Azt mondta azért ment haza,hogy megetesse a kutyát,de közben eszébe a jutott,hogy a melóhelyen maradt a tablet,ami kell a telefon frissítéshez.
Hívni azért nem hívott,mert úgy gondolta már alszom és nem akart felébreszteni.
Sajnos nem tudok hinni neki! Szörnyen rosszul érzem magam. :(
Úgy érzem valami nem stimmel. Az is fura,hogy az úton nem mentünk el egymás mellett.ha valóban csak ott volt. Én pont a munkahlye és a lakása "között" lakom,tehát valahol egymásba kellett volna botlanunk.
Egyszerűen nem tudom mit csináljak és mi történik most. Évek óta együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!