Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esélyem? Újrakezdhetjük?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem? Újrakezdhetjük?

Figyelt kérdés

Ha az exem azt mondta hogy meggondolja hogy találkozzon velem lehet esélyem?

Érezhet valamit még ő is irántam?

2017. aug. 24. 16:17
1 2 3
 21/22 Ypszilon1980 ***** válasza:

Oké, már látom, elsiklottam felette, elnézést!

Akkor megpróbálom átfogalmazni a véleményem.

Szerintem egy próbát megér, ha annyira nem tudsz elszakadni tőle, de csak akkor jó megoldás ez, ha számításba veszed, hogy egy újrakezdésnél nagyon apró dolgokon 10x nagyobb mértékben számítanak, mint előtte.

Ha netalán barátság alakulna ki, akkor az a baj, hogy egy idő után ha a férfi többet kezd érezni, akkor nem fog hagyni érvényesülni pártalálásban, erre ha oda tudsz figyelni és ezt tudod kezelni, akkor találkozz vele.

2017. aug. 25. 23:13
 22/22 A kérdező kommentje:

Találkozunk!

Igent mondott 😊

2017. szept. 11. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!