Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legális megcsalás?
Vőlegényemmel már 7 éve együtt vagyunk. Pár napja kitalálta, hogy neki most még ki kell élnie magát. Tehát ő még bulizni, haverozni, hobbikkal foglalkozni szeretne, meg ismerkedni más lányokkal és vagy kavarna velük vagy nem. Mondta még, hogy én is nyugodtan csináljam ezeket. Közben azért vagy maradjunk együtt és találkozzunk egymással is, vagy pedig hagyjuk egymást arra az időre és majd tiszta lappal kezdjük előről. Mivel ő velem tervez, engem akar elvenni, nagyon szeret engem, de neki most kell a pezsgés. Mert hogy kezd bele fásulni a munkába, túl sokat dolgozik, lazítani akar. Valamint szerinte ennyi év után ez még belefér és hogy ez csak egy korszak, nem lesz mindig így, változni fog.
Nos, őszintén nekem nem kell más pasi és nem is akarok pasizni. Baromi rosszul esik, hogy ő ezt akarja. Abba nem akar belemenni, hogy akkor szakítsunk végleg és csinálja nélkülem amit szeretne.
Nekem ez olyan mintha talonban tartana vagy nem tudom...én így nem szeretnék együtt maradni vele 7 év ide vagy oda, ahogy ő szeretné.
Ti mit gondoltok erről?
Azt olvastam, hogy párkapcsolatoknál pont a hetedik év körül van az első "mélypont". Úgy tűnik, tényleg!
Ideje megújulni, változni, mert itt az ideje!
Mint macskát sz---
(Én is 7 év után szakítottam, bár tök más okból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!