Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a barátom napok óta nem hiv fel ez igy jó? , nem tudom miért mostanában többet írunk inkább és zavar hogy nem hív nem hiányzom neki lehet?
Nem tudom miért, de napok óta nem hiv a barátom inkább mindig csak sms-ezünk. Vasárnap mikor utoljára taliztunk még minden a legnagyobb rendben volt, azóta nem hív, le se sz*ar.
mindig ő keres engem, ő írt rám először, ezért furcsa.
Ma én írtam rá, egy mondatot, utána semmibe vett nem is válaszolt.
Én meg értem hogy dolgozik meg minden,vannak dolgai.Nem akarom hogy azt gondolja, hogy rá akarom magam erőltetni, de elkezdtem félni, félteni a kapcsolatot... Jogos?? :(
A barátod nem gondolatolvasó. Különböző emberek vagytok, különböző nézőpontokkal, értékekkel és igényekkel. Ha nem kommunikáltok (még ilyen egyszerű esetekben sem), akkor ezek a különbségek komoly problémákhoz vezetnek.
Úgyhogy ne légy ilyen gyerekes és tanulj meg beszélni a pároddal. Fejezd ki, kérdezd meg, mondd el, oldd meg.
Attól, hgogy valakit csak este hívok fel, még gondolok rá napközben is, de mi értelme volna pl kocsiból, úton-útfélen hívogatni a másikat, amikor ezer dolog jár az agyamban, és gyakorlatilag egyáltalán nem tudok rá odafigyelni.
Este meg egyedül, nyugiban csak az övé minden figyelmem. Nekem is hisztisnek tűnsz picit.
Nem tudom, de én azzal mindennap beszélek, akivel kapcsolatban vagyok. Még ha keveset is, de beszélek.
Egyébként nem tudom, miért nem beszéltek mondjuk Messengeren. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!