Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne legyek ennyire féltékeny?
Hát igen.. benne van hogy rokonod majd bemutatja a rózsaszín füedőnacis Jancsi haverját a nődnek.. ez van legjobb ha közlöd vele hogy vége..
Fszom ember mi van veled! Szedd már össze magad férfi vagy nem?!
A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban.
A féltékenység rólad szól és nem a másikról.
Nézd meg a következő videót, és remélem segíteni fog neked: https://www.youtube.com/watch?v=-zRfr2vWoNQ
1-es: oké hogy kerulom, de életem végéig?:)) magától nem fog valtozni, én pedig nem maganyos farkaskent tervezem leelni az életem.
2-es: nő vagyok :)
3-as: köszönöm, mindjárt kezdem is a videót. :)
Mielott pszichologushoz mesz es a uj gyerekkori serelmeket talal ki neked erdemes elolvasni par konyvet a temaban, eleg sok hasznos van.
Az problemad abbol adodik hogy automatikusan elore latod hogy megalaznak, elhagynak ezert ugy is erzed magad mintha eppen most ezek tortentek volna. De ha idoben eszreveszed magad hogy ez tortenik akkor le tudod allitani mielott annyira ingerult lennel hogy tul keso.
Akkor az alma nem esett messze a fájától.
Legalább anyukád hibájából tanulhatnál!
Csernus Imre: A nő
Csernus Imre: A férfi
Paul Hauck: A féltékenység
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!