Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor voltál a legboldogabb az életedben?
fél éven keresztül boldog voltam egészen ma hajnalig..
mikor elvesztettem a társamat.. örökre.. az igazit... miattam... engem védett... akkor is...de most nem érzek mást csak ürességet, már sírni sem tudok.. valami meghalt bennem vele..
amikor 20 évesen, először éreztem azt hogy végre valaki szeret, és rám gondol, és hiányzom neki, és hogy én is szeretem. 20 éves koromig nem volt részem benne, és az az érzés, hát sírtam a boldogságtól, mikor rádöbbentem hogy tényleg szeret, és létezik hogy engem is szerethet valaki. végül semmi komoly nem lehetett belőle, de a hitet feltámasztotta bennem, hogy létezik még talán lány aki úgy fog egyszer szeretni, ahogy én.
am fiu vagyok, és lassan 21 már. szal nemrég volt
A 2005-ös évem igazi sikerszéria volt, bár nem szerelmi téren, akkor nagyon boldog voltam, de másképp.
most is jó időszakot élek, persze problémák vannak, de örülök, hogy mellettem vannak a barátaim, jó a kapcsolatom a családommal, a barátommal ok minden és lehet tervezgetni a nyarat.
egyébként azok a legszebb pillanatok, amikor a barátommal egymást átölelve fekszünk és csak nézzük egymást.
Én az egyetem 5 éve alatt voltam a legvidámabb, legfelszabadultabb. Az tényleg csak a barátokról, szórakozásról meg némi tanulásról szólt.
Igazán boldog a legutóbbi kapcsolatomban voltam 27-28 éves koromban.
Jelenleg most boldog vagyok. Az elmúlt kb. 2-3 hetem enyhén stresszes és rossz volt, eléggé összejöttek a dolgok... a negatív dolgok... -.-"
De most boldog vagyok, mert úgy érzem minden helyre jött. És ettől úgy érzem a fellegekben járok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!