Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letörölte magát a facebookról az exem. Csak ott tudtam róla valamit, mert nem áll velem szóba, de nagyon hiányzik. Jobb lesz így nekem, ha nem tudok róla? Könnyebben felejtek?
Amíg te a múlton rágódsz, addig szépen lassan eltelik feletted az élet és csak azt fogod észrevenni, hogy már 40-50 éves vagy, nincs egy normális kapcsolatod, őszülsz, romokban hever az életed, nincs gyereked.. és miért is?
Mert olyan miatt csinálsz önsajnálatot, ami teljesen felesleges. Végül is, a te életed, azt csinálsz vele, amit akarsz, azzal töltöd az idődet, amivel akarod, csak utána kérlek, ne rinyálj, hogy miért alakult így az életed. Azért, mert te alakítottad így.
Már rég túl kellett volna, hogy legyél az exeden és már rég egy új kapcsolatban kéne, hogy legyél. De te inkább választod az önsajnáltatást és a semmin való bánkódást.
Nem emiatt lesz könnyebb neked, hanem attól, ha egyszer elhatározod, hogy túl lépsz a múlton.
Ó, te Drága, csinálj egy kamu profilt, ha nincs jobb dolgod, mint az ex után kutakodni.
Elég szánalmas vagy, nem csoda hogy letiltott.
És mi a haszna ha bármit is tudsz róla?
Eax.
Jobb.
Illetve hát először rosszabb és csak aztán jobb.
Az elvonó-kúrák már csak ilyenek.
Sztem csak tiltott. Igaza van, ex. Nem mindegy, mit csinál?
Menj és élj, ne a múlttal törődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!