Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom szerint nem főzök jól....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom szerint nem főzök jól. Szerintetek szakítanom kéne vele ezért?

Figyelt kérdés
Szóval, együtt élek a párommal már 3 hónapja. Multkor főztem, és valamit elrontottam, ezért párom azt mondta hogy"Legalább annyi erényed lenne, hogy főzni tudzs, de még annyi sincs benned. " Ez nagyon rosszul esett. Ezt úgy értette, hogy semmire nem vagyok jò? Előre is Köszönöm a válaszokat. 20/L

2017. aug. 18. 17:17
1 2
 11/19 Bence_ ***** válasza:
90%
Együtt élsz valakivel aki semmilyen értékedet se veszi észre. Miért?
2017. aug. 18. 17:53
 12/19 anonim ***** válasza:
87%

Igen, szakítanod kéne, de nem csak ezért, hanem mert egy gyökér bunkó.

És ha elrontottad, akkor mi van? Én is akkor tanultam meg főzni, mikor külön költöztem a páromhoz, és megette az elégett húst utálatoskodás nélkül.

2017. aug. 18. 18:01
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

LOL ez a hónap legviccesebb kérdése.

Hacsak nem valami nagy vita végén vágta ezt a fejedhez, akkor kérdés nélkül hagyd ott.

2017. aug. 18. 18:33
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha így fogalmazott, hogy még annyi erényed SINCS, hogy jól főzől, akkor lehet, hogy szakítanod kellene vele. Hiszen ezzel azt mondta, hogy semmi erényed sincs, akkor meg minek maradnátok együtt?
2017. aug. 18. 18:33
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Sosem fog megbecsülni, hagyd el, tapasztalat.
2017. aug. 18. 18:35
 16/19 Diavolino44 ***** válasza:
100%
Ritkan irom ezt, de menekulj, ez csak rosszabb lesz!!
2017. aug. 18. 19:21
 17/19 anonim ***** válasza:
85%
Ha a tiéd lenne a lakás/a te neveden lenne bérelve kicseréltetném a zárat, a cuccait előre kikészíteném és mikor próbálna bejönni, megmondanám, hogy legalább annyi erényed lenne hogy: /megbecsülsz/kedvesen beszélsz velem/nagy a farkad/jó vagy az ágyban/stb., de még ennyi sincs benned, úgyhogy menj, ahova akarsz. :)
2017. aug. 18. 19:34
 18/19 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem tart semmire.

Amúgy ő hogy főz? XD.

2017. aug. 18. 20:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Nércisztikus személyiség. Az apám pont ilyen... konkrétan elviselhetetlen a társasága.
2017. aug. 20. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!