Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szerint nem főzök jól. Szerintetek szakítanom kéne vele ezért?
Figyelt kérdés
Szóval, együtt élek a párommal már 3 hónapja. Multkor főztem, és valamit elrontottam, ezért párom azt mondta hogy"Legalább annyi erényed lenne, hogy főzni tudzs, de még annyi sincs benned. " Ez nagyon rosszul esett. Ezt úgy értette, hogy semmire nem vagyok jò? Előre is Köszönöm a válaszokat. 20/L2017. aug. 18. 17:17
11/19 Bence_ válasza:
Együtt élsz valakivel aki semmilyen értékedet se veszi észre. Miért?
12/19 anonim válasza:
Igen, szakítanod kéne, de nem csak ezért, hanem mert egy gyökér bunkó.
És ha elrontottad, akkor mi van? Én is akkor tanultam meg főzni, mikor külön költöztem a páromhoz, és megette az elégett húst utálatoskodás nélkül.
13/19 anonim válasza:
LOL ez a hónap legviccesebb kérdése.
Hacsak nem valami nagy vita végén vágta ezt a fejedhez, akkor kérdés nélkül hagyd ott.
14/19 anonim válasza:
Hát, ha így fogalmazott, hogy még annyi erényed SINCS, hogy jól főzől, akkor lehet, hogy szakítanod kellene vele. Hiszen ezzel azt mondta, hogy semmi erényed sincs, akkor meg minek maradnátok együtt?
15/19 anonim válasza:
Sosem fog megbecsülni, hagyd el, tapasztalat.
16/19 Diavolino44 válasza:
Ritkan irom ezt, de menekulj, ez csak rosszabb lesz!!
17/19 anonim válasza:
Ha a tiéd lenne a lakás/a te neveden lenne bérelve kicseréltetném a zárat, a cuccait előre kikészíteném és mikor próbálna bejönni, megmondanám, hogy legalább annyi erényed lenne hogy: /megbecsülsz/kedvesen beszélsz velem/nagy a farkad/jó vagy az ágyban/stb., de még ennyi sincs benned, úgyhogy menj, ahova akarsz. :)
18/19 anonim válasza:
Persze, hogy nem tart semmire.
Amúgy ő hogy főz? XD.
19/19 anonim válasza:
Nércisztikus személyiség. Az apám pont ilyen... konkrétan elviselhetetlen a társasága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!