Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen töketlenek, férfiatlanok a férfiak?
Akinek nem inge ne vegye magára, de már sorozatban ez a negyedik pasim aki katasztrófa. Szeretem a férfias férfiakat, de egyszerűen nem találok. A mostani párommal jöttünk haza a Tescóból, megpakolt szatyrokkal, és végig azon siránkozott, hogy vágja a kezét a szatyor. Volt olyan, hogy megkértem fúrja fel a függönykarnist. Ennek az lett a vége, hogy fogta nekem a széket amíg felfúrtam. Arról nem is beszélve, hogy még azt is az anyjával beszéli meg milyen gatyát vegyen fel. :/ Az előző, folyton azt hajtogatta, hogy a küzdősport nem való nőknek, meg minek csinálom, meg gyúrni se járjak minek azt. De ő egy métert nem futott szerintem már évek óta. Egyszer szóváltásba kerültünk egy drogos fickóval, bennem már ment az adrenalin ezerrel, ő meg betojt. Mikor lecsillapodtak a kedélyek, még utána is reszketett a keze. Aki ő előtte volt, ő látszólag férfiasnak tűnt, mert erős volt, meg izmos, meg nagyképű. De hisztis pi*a volt. Egyszer kritizált, hogy nem tudok parkolni. (kicsit még tetszett is a szituáció) Mondom akkor parkolj te. Erre neki ment az oszlopnak. Arról nem is beszélve, hogy olyan kényes volt mindenre, hogy hihetetlen. Hideg a szoba, meleg a szoba, sós a leves, nem sós, egy szál macskaszőr van az ingén. Már elneveztem Borsószem királykisasszonynak....
De miért van ez? Hol vannak a kemény férfiak? Mi folyik itt?
Én speciel elévgé konfliktuskerülő vagyok, de előfordult már, hogy ordítottam, ha védeni kellett. (A tettlegességig nem is jutottunk el!)
De... ha te csinálod meg a bajt kérlek... akkor azt úgy tedd, hogy MAGADNAK csinálod, nem NEKÜNK.
Nem vagyok semmilyen jampeckodó csajszika gorillája, se helyettes pofozózsákja.
Ja, és egy átlagos kertes házban mindent megcsinálok, amit csinálni lehet, a gázt kivéve. Ha a fűnyíró elromlik, vagy a fúró eltörik, akkor azt is.
Elvégre gépész vagyok.
#43 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!