Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom, hogy az exe velünk éljen?

Figyelt kérdés

Egy hete házasodtunk a férjemmel.

Az összes exével jóban van, én ezt elfogadtam, van, akit én is kedvelek.

Mi külföldön élünk, ahol az anyagi lehetőségek jobbak. A férjem felajànlotta a lánynak, mi lenne, ha hozzànk költözne hosszabb időre, vagy akár végleg, hiszen a hàz nagy, van egy szabad szobànk, lakhatna nálunk, a lakàsba és a kajàba nem kéne beleadnia, gyűjthetne pénzt.

Erről koràbban nem volt szó, engem sokkolt, ezért meg is mondtam a lánynak, kedvelem, szívesen làtom, de senkit sem fogadnék évekre, és szerintem más friss hàzasok se.

Nyugodtan jöhet 2-3 hónapra ingyen, dolgozhat is, regisztràljuk a címre, de nem hotel ès nem átjáróhàz, ès ezt senki ne is vàrja el tőlem.

A làny nincs rossz anyagi helyzetben, illetve szingli is.

A pàrommal csúnyàn összevesztünk ezen, szerinte undok vagyok, miért nem segítek, nyugodtan lehetne àtjáróhâz addig a kb 3 évig, amíg nem szeretnènk babàt, azt megèrti, hogy újszülötthöz màr ne.

Valóban én voltam inkorrekt, és undok?

A làny azt mondta, nincs harag, de ő fordított esetben bàrmelyik baràtjàt fogadnà így évekre.

23n(én), 27n, 30f

2017. aug. 17. 19:24
1 2 3
 11/22 pörölycápa ***** válasza:
100%
Ha kivenne egy szobát, fizetné a lakbért meg közös költségeket akkor még esetleg. De évekig ingyenélni senkit nem engednék a házamba, és nem tartanék el egy másik felnőtt embert. A legjobb barátomaimtól is elvárnám, hogy ha egy pár hónapnál többet akar nálam lakni, akkor valamibe anyagilag segítsen már be. Lehet én vagyok az undok, de én is fizetek a szállásomért, más se lakjon ott ingyen. Az persze más, ha bajban van, vagy nincs munkája, akkor segítek, de keressen szépen munkát és fizesse a lakás részét.
2017. aug. 17. 21:42
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten béketűrő nőnek tartom magam, de ez az ötlet nálam is kiverné a biztosítékot.
2017. aug. 17. 23:20
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, ilyenkor még érvénytelenítik a házasságot. De gyorsan utána járnék. Ekkora gyökeret, mint a férjed....és ez még csak az eleje.
2017. aug. 18. 01:26
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
Hát, szerintem valami nincs rendben a férjed fejével, ha ilyesmit elvárna tőled.
2017. aug. 18. 01:45
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem normális. Én már azt is nehezen viselném, ha a párom még mindig kapcsolatot tartana bármelyik exével is, nemhogy azt, hogy hozzánk akarja költöztetni akár évekre. Egy hétre nem engedném oda, nem még több évre... A férjednek valami komoly gond van a fejével, én tuti válnék. Ki tudja miket fog még kitalálni, ha már a házasságotok első hetében ilyen orbitális f***ságot akar ráderőltetni...
2017. aug. 18. 01:53
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Exnek is van bőr a képén
2017. aug. 18. 05:58
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én most készülök összeköltözni a párommal, még vele is megfordult a fejemben, vajon milyen lesz, hogy bírjuk majd egymást. Még a szüleimmel se élek együtt szívesen. Ő meg az exét költöztetné oda ingyen?! Nagy jampi. Te meg balek vagy, ha hagyod.
2017. aug. 18. 07:23
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
No komment, a férjed nem százas! Mi még kettesben sem találkozunk exekkel, merr nem fér bele, ő meg tök feleslegesen mérgezi a kapcsolatotok azzal, hogy a csaj ODAKÖLTÖZZÖN! Nevetséges a férjed, abszolút 0 tekintettel mások érzéseire. Nálam ez abszolút válsztóvíz lenne.
2017. aug. 18. 07:32
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

már maga a kérdés is megdöbbentő... és ehhez a férfihez mentél hozzá? egy friss házasságban még egy szimpla barát beköltözése sem helyénvaló, nemhogy egy exé... én elgondolkoznék a kapcsolaton, ha ilyennel állna elő a párom. picit más lenne, ha mondjuk bajban lenne és nagyon rászorulna, de még erről sincsen szó... úgy tűnik a párod nagyon szabadelvű és nincs igénye annyira külön privát szférára veled. bár ha eleve jóban van az exeivel és ezt te elfogadtad, akkor lehet jogosnak érezte a kérdést... nálam ez biztos válóok lenne, pláne az esküvő után 1 héttel.

25n

2017. aug. 18. 09:28
 20/22 anonim ***** válasza:
Te, ezek még összejárnának dugogatni?
2017. aug. 18. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!