Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha 1 pasi sajnálja a nőjére a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 1 pasi sajnálja a nőjére a pénzt akkor nem is szereti?

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 19:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hát nem tudom én a barátommal 1 éve vagyok együtt és ahányszor jön fizetése mindig vesz nekem legalább egy felsőt vagy valami, már elég sok ruhát kaptam tőle meg cipőt is, pedig én nem várom el, de ettől függetlenül nagyon jól esik és nem csak így mutatja ki, hogy szeret, de ez is egyfajta kedveskedés
2010. jún. 3. 14:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Na jó, de egy minimálbéres pasi ezt nem biztos, hogy megteheti. Azt is kell nézni a feltett kérdés szempontjából, hogy mennyit keres, meg hogy más téren mennyire költekező.

Mondom, az gáz, ha vesz mittudomén, egy 10. új számítógépes akármit, hozzád meg drágállja a benzint/vonatjegyet, vagy a telefonkártyát, hogy felhívjon, stb. Meg nem pont ajándékokról, ruhákról, cipőkről, stb. van szó, de ha a haverjainak fizeti a köröket, tőled meg meg se kérdezi, hogy meghívhat-e valamire, az is elgondolkodtató... Szóval _összességében_ kell nézni a költekezési szokásait. Neked pontosan hogy van ez a probléma?

2010. jún. 3. 14:12
 13/14 anonim ***** válasza:
előző előtti vagyok az én barátom kb 30-40ezret keres egy hónapban, azt sem egyszerre, mert részidős munkákat vállalt iskola mellett és magára szerintem fele annyit ha költ, mint rám és nem én kértem tőle, csak tudja, hogy ez meg az tetszik nekem magától megveszi
2010. jún. 3. 14:22
 14/14 A kérdező kommentje:
saját magára költi a pénzt, olyan helykere megy ami 10 ezer ft, nem dolgozik, a szülei pénzéből van. De amikor mondom h talizzunk minden nap, mert 1 városban vagyunk de amúgy távkapcsi ( kóterba vok ) akkor meg nem mert h a szülei mondják h ne mert sok a benzin meg hasonlók. De ő is sajnálja, csak a szüleire fogja
2010. jún. 3. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!