Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok . Mit tennétek ebben a helyzetben?
Megpróbálom felvázolni a helyzetet.
17 éve vagyok a férjemmel. 2 gyermekünk van. 13 és 7 éves fiúk.
A kapcsolatom a férjemmel kb 2 éve eléggé megomlott . Próbáltam helyrehozni, de valahogy sajnos nem vagyunk egy hullámhosszon.Hónapok óta nincs testi kapcsolat közöttünk. Elbeszélünk egymás mellett.
A férjem sokat dolgozik, én szintén. Ő biztonsági őr, én könyvelő vagyok. A gyerekekkel legtöbbször én foglalkozom, férjem beosztása miatt, én vagyok itthon többet, én hordom a kicsit ovodába, ha betegek én viszem orvoshoz, szinte mindent én csinálok, ha próbléma van, a férjem annyit mond : oldd meg.
Tavaly év végén férjem bemutatott egy barátjának, aki, azt kérte, hogy szeretne a gyerekek keresztapja lenni. Mivel férjem barátja volt, és megtisztelő volt ez a kérés , pár hónapos is meretség után igent mondtunk rá. A családban nincs olyan személy sajnos, aki ezt elvállalta volna illetve kiérdemelte volna.
Januártól egyre többet járt hozzánk, és észrevettük,hogy vonzódunk egymáshoz. Beszéltünk is erről ,hogy ez kölcsönös, de ő addig semmiben nem gondolkodik, amíg nekem férjem van. Beleszerettem, de ez plátói szerelem mindkét részről. Kölcsönös, ami abból áll, hogy szinte minden szabadidőnket együtt töltjük, a gyerekekkel természetesen, neki is van egy kislánya, akit az én gyermekeim imádnak. A fiúkkal sokkal többet törődik, mint a saját apjuk. Családcentikus, viszont kissé lobbanékon természet. Beleszerettem.
Férjem nem tud a gyerekekkel bánni, nem hallgatnak rá, mert nem következetes. Keresztapa sokkal szigorúbb , de a fiúknak ez kell.
Mit tennétek a helyemben? Feladjam a házasságom, legyek boldog, vagy maradjak a társas magányban? Vagy maradjon meg plátói szerelemnek? Meddig mehet ez így?
SZerintem valj el! Aztan kezdj uj eletet. Ahogy beszamoltal a hazassagodrol, akkor is ezt tanacsolnam, ha nem lenne pasi kilatasban.
Teljesen mindegy, h ki o, h egy barat, keresztapa, a szomszed, vagy a pap, vagy a boltos, a lenyeg, h o segitett rajonnod arra, h a ferjeddel mar sajnos nem mukodik. Ahogy leirtad, en teljesen megertelek, es ne aldozd fel magad a ferjed oltaran. Egyszer elunk, es a sajat boldogsagod a legfontosabb. Valj el szerintem. Fiatal vagy meg es vonzo, nyugodtan tudsz meg intezni magadnak egy szebb eletet :)
Anyukam 43 volt amikor elvalt, a ferjed tulajdonsagai illenek apamra. anya lepukkant volt es befordult, de amint elvalt, elkezdett ragyogni. Most talalt egy ferfit akivel boldogabb mint valaha :) Es emiatt en is boldog vagyok, mert latom, h akit a vilagon a legjobban szeretek, olyan ferfit talalt, aki igazan megbecsuli es imadja :)
Köszönöm, kedves válaszoló.
Igen teljesen kivirultam én is, ezt sokan észre is vették a környezetemben, pl. testvér, munkatársak.
Számukra is egyértelmű, hogy ez szerelem és jó hatással van rám.
A keresztapa azt jelenti, hogy a fiaid most keresztelkedtek templomban és ő a hivatalos keresztapjuk? Mert ha nem, akkor nem akkor csak "ál keresztapa".
Ha a férjedet nem zavarja, hogy minden időtöket együtt töltitek a "keresztapuval" és ráadásul semmi közötök egymáshoz, megromlott a házasság, társas magányban élsz, akkor változtathatsz. Beszél a "keresztapuval", hogy mi lenne ha lépnél.
De vigyázz, nehogy két szék közül az asztal alá ess.
"én hordom a kicsit ovodába"
Csak nekem tűnik fel, hogy 7 évesen óvodába viszed? o.0
Amugy a kérdésre inkább nem válaszolok, eléggé egyértelműen leirtad, hogy mit akarsz, másrészt meg 20 évesen nem vagyok jó házasság témában :D
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!