Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon lévő anyuka=háztartási cseléd?
utolsóval értek egyet!
egy dolog hogy ellátod a babával kapcsolatos teendőket.
De b+ egész nap otthon vagy! A minimum, hogy legalább rendet tartasz, elmosogoatsz, felsöpörsz, porszívózól, meg rendet tartasz. És ezt nem a párodtól várod el aki mondjuk tényleg 9 órát talpon van egy nap, vagy rohangál kocsival.
Az már hiszti, hogy a kaját is te csináld emg neki meg stb, és hogy finnyáskodik a főtt kajára....ebben egyetértek.
Abban viszont nem, hogy tényleg egyes nők (nem feltétlen te) azért mert terhesek, vagy otthon vannak a kisgyerekkel teljesen elhagyják magukat (mackóalsó, póló) nem csinál semmit, mert ő "fáradt"...
Nem azt modnom h 7-8 hónaposan lekvárt főzzél be...de abban semmi sincs ha letörlöd a konyhapultot, elmosogatsz, vagy épp felsöpörsz...tehát a lehetőségeidhez mérten.
De valljuk be sok sok nő a terhesség, meg amíg kicsi a gyerek ideje alatt teljesen képes gyakorlatilag semmit se csinálni mert: fáj ez meg az, fáradt vagyok, stb...
Valószínűleg te is be vagy fordulva, a gyerekkel foglalkozol non-stop, már nem vagy izgalmas és szórakoztató, csak házsártos a gyerek és a háztartás miatt, neki maradt a munka meg a házsártos feleség, míg mások élik az életüket nyugalomban.
Én megértem, csak senkinek sem muszáj családot alapítani, vagy ha már így járt, akkor segíthetne. Sajnálom a helyzetet, nem egy házasság megy emiatt gallyra...
Amúgy nem tudom mit tegyél, szerintem ezt neki kell magában lejátszania, ha nem jön az ihlet, hogy érdekelje a gyerek, akkor kényszeríteni nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!