Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is zavarna ez a szülinapi ajándék?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt. Annyit kértem tőle, hogy ha majd eljön a szülinapom akkor olyat kapjak, ami nem csak annyiból áll, hogy leveszem a polcról és kész. Pl én írtam neki verset, rajzoltam, festettem neki, én jobban szeretem a saját kezű dolgokat, vagy amiket nem pénzem vesz az ember vagy amin látszik hogy torte a fejét. Azt mondta hogy figyelni fog rá, de nem jött össze. Tisztálkodási szereket kaptam egy kis édességgel. Ami a poén az egészben hogy a pár ajándék nagyrésze ugyan az amit tavaly is kaptam a szülinapomra meg a márka is egyezik. Persze mosolyogtam de eléggé csalódott voltam. Annak idején mondta hogy ő nem tud se rajzolni és festeni de semmi ilyet csinálni pedig egyszer megpróbálta karácsonyra és egy gyönyörű sajatkezu ajándékot kaptam. Nem is ez zavar igazan hanem az, hogy jóformán ugyan azt kaptam, mint tavaly. Vélemények ?

Amúgy e téren talán különbözőek vagyunk. Mert azt vettem észre, hogy ő jobban örül a tescobol vett 800 ft-os tusfurdonek, mint egy esetleges névre szóló saját kezű dolognak aminek a megcsinalasaban egy fél napom benne volt...

2017. aug. 15. 20:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
66%

Ezt érdemes lett volna már az elején tisztázni, így nem lettek volna félreértések. Mi az elején megbeszéltük, hogy a praktikus ajándékokat szeretjük, így mindig aszerint vásárolunk egymásnak. Persze egy kis humort, kedvességet lehet belecsempészni, de őszintén, én örülök neki, hogy pl. a párom azt a pólót hordja, amit én csináltattam neki. Egy rajzot max. felkúrna a polcra porfogónak.

Fogadd el, hogy ő nem ilyen típus.

2017. aug. 16. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!