Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellenem hangolja a barátnője?
Barátnőm áprilisban szerzett egy új barátnőt, akivel végre jól kijött. Én kezdetben örültem ennek, mert nem nagyon voltak neki, viszont azóta fokozatosan megváltozott a viselkedése.
Először csak agresszívabb lett irányomba, majd teljesen kitalált dolgokkal (nem érdekel, hogy mit akar, kihasználom stb) esett nekem, amiket hiába cáfoltam meg, azonnal előjött egy másikkal, és folytatódott tovább a vita. Legújabban pedig délelőtt 11-re jár haza részegen(!) és közönyösen viselkedik irányomba.
Eddig egyáltalán nem ilyen volt, házasságot és gyereket terveztünk, ráadásul nem is én voltam az, aki felhozta és "erőltette" ezeket a témákat, hanem ő, szóval még azt se lehet mondani, hogy valami olyanba akartam belekényszeríteni, amit ő belül nem akart valójában.
Fogalmam sincs mit tehetnék, a barátnőjével történő beszélgetést nem tartom jó ötletnek, mert visszamondaná, és abból csak vita lenne, hogy mit b&szogatom az ő barátait.
Ezt mindenképpen meg kéne beszélnetek, mert ez hosszú távon nem mehet így. Elmondod neki, hogy nagyon megváltozott, te nem ebbe a nőbe szerettél bele és ha nem változik vissza, akkor szakítasz vele.
Egyébként bocsi, de a gyenge jellemek szoktak ennyire megváltozni egy új ember hatására, ráadásul rossz irányba.
Már mondtam neki, hogy egyáltalán nem úgy viselkedik, mint akibe beleszerettem, de szerinte nem így van, és hiába érvelek neki bármivel, mikor már eljut arra a pontra, hogy nem tud mit válaszolni, mert darabokra szedtem, akkor egy nem érdekellel letudja.
Egyébként igen, könnyen befolyásolható, az apja is kihasználta ezt váláskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!