Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ferfiak, Nok a baratom tul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, Nok a baratom tul reagalja vagy igaza van?

Figyelt kérdés
Ejjel valamikor felhivott a haverom,hogy menjek el hozza otthon van, beszelnunk kell,surgossen, valakinek el kell mondani mi tortent. Ketsegbeesett volt a hangja es nagyon megijesztett ezert. Hiaba kerdeztem telon,hogy na de mi a baj? Mar majdnem sirt es konyorgott,hogy menjek el hozza. Szoltam a paromnak,hogy a haveromhoz kell mennem. Eleg rossz elo erzetem volt es aggodtam is, mert tenyleg megijesztett!!!!! A parom persze furcsalta, meg nem ertette az egeszet es veszekedtunk. Elmentem a haveromhoz vegul, kiderult,hogy a baratnoje az o occsevel lepett felre. Aznap este tudta meg es errol beszelt csak, meg duhongott aztan kiadott magabol mindent, probaltam megnyugtatni. Teljesen kifordult onmagabol. Talan harom orat voltam nala, de kozben ketszer is hivtam a paromat,hogy aludjon csak majd megyek es gyors eldaraltam hogy mi a helyzet. Telefonba mintha megertett volna es orultem hogy nem csinalt belole problemat. De azota meg feltekenykedik es ketszer is nekem esett. Szerinte valamit akar tolem a haverom,miert pont engem hivott,miert mentem utana meg minden. Nem ertette ezekszerint meg,hogy azthittem valami katasztrofa tortent. Sajnaltam igy is a haveromat, nem tudom miert engem hivott, de nem lenyeg. Csak haver,barat. Szerintetek tul reagalja? Mert en forditott esetben siman megertettem volna ezt es nem tartom fel. Nem tudok es akarok minden moge mast kepzelni. Ugy utalom ezt a feltekenykedest!!! Mar bocsanatot is kertem tole.
2017. aug. 12. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem gyakoriak ezek a barátkozások, akkor túlreagálja.
2017. aug. 12. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyrészt túlreagálja, másrészt abban igaza van, hogy miért pont téged hívott. Nem úgy írtad le, mintha valami gyerekkori legjobb barát lenne, akivel eddig is mindent megbeszéltetek, lelkiztetek jóban-rosszban.
2017. aug. 12. 22:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy eve ismerem csak, de tenyleg haver. Ritkan latom, nem igazan kerestuk egymas tarsasagat, de amiko talalkozunk akkor nagyon jol kijovunk mint baratok es nem tobb. Kedves fiu, rendes srac, tok normalis, erzekeny srac. Annyi idos mint az ocsem ket evvel fiatalabb nalam. Olyan mintha lenne meg egy tesom. :D
2017. aug. 12. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt most hagyjuk, hogy a féltékenység alapból betegség, szóval ami abból fakad, az mind "túlreagálás".

Máskor azért gondolkozz el a dolgon, hogy egy telefonban-elmondhatatlan-dologért átmenjél-e az éjszaka közepén bárkihez is. Szerintem például egy ilyen megcsaltak-brühühü-ért például nem érdemes (én tuti ott hagytam volna a srácot tíz perc után, mert segíteni nem tudok, ríni meg a falnak is tud).

Ja, és SOHA ne kérj bocsánatot azért, amiről úgy gondolod, hogy helyesen tetted. SOHA!

2017. aug. 12. 23:22
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

Röviden: semmi okot nem adtál neki a féltékenykedésre, túlreagálja!

21L

2017. aug. 12. 23:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Túlreagálja, mert még ha valamit akar is a srác tőled, benned bízhatna, szóval neked esnie nem kellett volna. Viszont valamilyen szinten igaza is van szerintem, és kicsit érthető, hogy mosolyogva nem fogadta ezt a dolgot.

Azért a haverodtól szerintem tök pofátlanság volt, hogy odacsődített éjszaka egy ilyen dolog miatt. Pláne hogy mint később kifejtetted annyira azért nem vagytok jó barátok. Nem is nagyon keresitek egymást amúgy, és azért az ilyen "ha összefutunk jól elvagyunk" tipusu haverokat nem szokás semmi miatt áthívni éjszaka, pláne hogy messze nem tragédia történt. Jó persze szarul esik az ilyen az embernek, de ezért ugráltatni éjjel a másikat aki amúgy nem s közeli barát? Nem ért volna rá másnap napközben? Úgyhogy ezt a dolgot a haverod is túlreagálta. Én egy ilyen nyavalygás miatt biztos nem maradtam volna ott 3 órát, de még lehet fél órát se. Ő is azért nem mondott a telefonba semmit, mert tudta hogy ezért valszeg nem mennél át, ha előre tudod.

Az érthető, hogy nem akarsz minden mögé valamit látni, de azért a szemed tartsd nyitva. Attól hogy neked a srác csak barát, még nem jelenti azt, hogy te is feltétlenül csak az vahy neki. Pláne hogy már barátnője sincs.

És most könnyen mondod, hogy fordított esetben te megértő lettél volna, de én nem vagyok benne biztos. Szerintem a te fejedben is megfogalmazódnának kérdések, hogy miért pont a te pasidat hívja át egy havernő az éjszaka közepén lelki szemetesládának, és hogy ezért a "piszlicsáré" dolog miatt miért kellett órák hosszat nála lenni. Stb. Lehet hogy annyira nem akadnál ki rajta mint a barátod, de összevonnád a szemöldököd az tuti.

2017. aug. 13. 01:22
 7/8 BlackSword ***** válasza:
41%
Egyáltalán nem reagálta túl... Igaza volt... Hidd el, nincs az a lelki probléma, ami nem ér rá másnapig...
2017. aug. 13. 07:51
 8/8 anonim ***** válasza:
91%

Nem szoktam rosszindulatú lenni, de szerintem a srác arra számított, hogy majd a szoknyád sarkán vigasztalódik... ha érted, mire gondolok...

Alapvetően ezzel nem lenne bajom, de mivel itt nem jóbarátról van szó, semmi logika nincs benne, hogy pont téged ugrasztott. Így érthető a párod féltékenysége.

2017. aug. 13. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!