Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dani50 kérdése:
Üdv nagy problémában vagyok 5 éve vagyok együttva párommal 20 éves én 27 megcsalt mit tegyek?
Figyelt kérdés
lett volna egy gyerekünk orvisi hiba miatt holtan született 8. Hónapra orvosi hiba miatt de most mindvezek után volt 3 hete egy 4 napos szünetünk amikor nem voltunk együtt ő ezt mondja az idő alatt lefeküdt egy másik sráccal azt mondta nem volt jo végig rám gondolt és engem szeret velem skar maradni jelzem én vettem el a szüzességét ez előtt nem lépett félre higy kegyen most?2017. aug. 12. 21:08
11/13 A kérdező kommentje:
Teszem hozzá higy azt mondta hogy amikir elment találkozni a sráccal vissza akart fordulni de már ment a srác is tehát nem mert meg miközben csinálták azt minta a srácnak hogy inkáb fejezzèk be a srác azt monta neki hogy te tudod de csak nem hagyták abba az eset után kb 1 órahisszával találkoztam párommal sírt ès napokig napi szinten 5-6 aljalommal is fürdött ez szurta a szemem de nem tudom mi oka lehetett azt mondja el akarja felejteni
2017. aug. 13. 08:54
12/13 anonim válasza:
Ha 16 múlt, most 20 és 5 éve vagytok együtt, akkor vagy ostoba vagy, aki számolni sem tud, vagy kamuzol.
De kamuzol, szerintem. :D
13/13 A kérdező kommentje:
Most 5. Ève vagyunk együtt csak bekavarodtam nekem ez sok volt
2017. aug. 13. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!