Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, mit csináljak egy ilyen párkapcsolati problémában?
Menj El hozza es beszeljetek meg egymassal mindazt amit leirtal es tedd fel neki ezeket a kerdeseket. O tudja rajuk a valaszt
Vele Kell megbeszelned, nem meghunyaszkodni hanem komolyan elbeszelgetni vele
18/L
Hát... ha semmiképp sem akarsz kilépni az önérzettelen papucs-szerepből, akkor tulajdonképp milyen tanácsot vársz?
Hogyan légy még csicskább? Vagy mi?
"legjobb barátom is csak annyit mondd, hogy ne csicskuljak be megint én"
Nagyon jó barátod van, őt tartsd meg :D
Én is az ő álláspontját képviselem.
Valószínűleg nem fognak tetszeni a tanácsaim. Valószíműleg ez a nő csak kihasznál és uralkodik rajtad ezzel az érzelmi terrorizálással.
A legjobb amit tehetsz, hogy felhívod és megkérdezed tőle, hogy a még nálad levő cuccsit mikor tudod neki odaadni... A lényeget gondolom sejted: kidobni a vérszívót két lábbal.
Ha ezt nem akarod meglépni, amit nem értenék, akkor meg egyszerűen ne keresd, légy türelmes. Ha ő se keres kb egy vagy két hétig, akkor veszett fejsze nyele... Akkor ennyi volt a kapcsolat, és valójában ő nem is akarja. Ha viszont keres, akkor meg legyen tartásod! Nehogy magadra vállalj bármit is! Te tudd, hogy nem a te hibád volt a veszekedés és emellett állj is ki. Valószínűleg megpróbál majd mindent ellened fordítani, pl jön azzal, hogy nem is szereted, mert nem kerested, vagy hogy mindig neked kell, hogy igazad legyen, ilyesmik. Ezek annak a jelei, hogy nem tudott győzelmdt aratni feletted és próbálkozik alatomos módon. Ha ilyen van, akkor megint csak azt tudom ajánlani, hogy pakoltasd össze vele a cuccait és mutasd meg neki, hogy merre van az ajtó. Ugyanis ezek azt jelentik, hogy nem tekint téged társnak, csak egy lábtörlőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!