Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek, mit csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SupremeMFC kérdése:

Mi a véleményetek, mit csináljak egy ilyen párkapcsolati problémában?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy már 3 év és 4 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel. Most az utóbbi időben elég sokat veszekszünk apróbb, illetve kicsivel nagyobb problémákon. Most legutóbb amikor összevesztünk ő elviharzott tőlünk, és azóta nem beszéltünk. Ez kb. 4-5 napja történt. Na most arra akarok kitérni, hogy az esetek 99%-ban én keresem meg ezután őt, ő szinte le se toj engem ilyenkor. Mindig csak én keresem meg őt, hogy beszéljük már meg, hogy ne legyen harag, mert egyszerűen nem bírom ki nélküle, és inkább átvállalom hogy az én hibám... Azért írok ide, mert a barátaim semmi okos tanácsot nem tudnak adni nekem, a legjobb barátom is csak annyit mondd, hogy ne csicskuljak be megint én... Amiben igaza van, hogy ne én adjam megint be a derekem, de ennél azért ésszerűbb tanácsot szeretnék kapni. Miért nem keres? Miért nem kellek neki? Miért nincs szüksége rám ilyenkor? Mert már most is alig bírom ki hogy ne írjak rá, vagy ne hívjam fel, vagy ne menjek el hozzá felkeresni. Mert én annyira szeretem őt, de ő miért nem érzi ugyanezt? Nagyon szarul alszom, mert mikor lefekszem, állandóan kattog az agyam erről, hevesebben ver a szívem és nem tudok elaludni egyszerűen. Vajon ő érez ilyet, vagy nyugodtan alszik? Tudjátok, most megfogadtam magamnak, hogy erős leszek és nem fogom őt keresni, mert ha kellek neki akkor keresni fog engem. Nincs igazam? De ezzel csak az a baj, hogy többször is megfogadtam magamnak, de nem bírtam ki, mindig megkerestem, PEDIG nem én vagyok a hibás most se. :(( De talán most tényleg erős leszek. Szóval valami okos, értelmes tanácsotok van számomra, hogy mit csináljak, mire figyeljek, mi ilyenkor a teendő, SZERET-e engem még egyáltalán a leányzó, és hogy mit csináljak, hogy ne járjon ennyire sokat az agyam róla. Köszönöm a válaszokat előre is! 18/F

2015. szept. 1. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Menj El hozza es beszeljetek meg egymassal mindazt amit leirtal es tedd fel neki ezeket a kerdeseket. O tudja rajuk a valaszt

Vele Kell megbeszelned, nem meghunyaszkodni hanem komolyan elbeszelgetni vele

18/L

2015. szept. 1. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát... ha semmiképp sem akarsz kilépni az önérzettelen papucs-szerepből, akkor tulajdonképp milyen tanácsot vársz?

Hogyan légy még csicskább? Vagy mi?

2015. szept. 1. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:

"legjobb barátom is csak annyit mondd, hogy ne csicskuljak be megint én"

Nagyon jó barátod van, őt tartsd meg :D

Én is az ő álláspontját képviselem.

2015. szept. 2. 05:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem fognak tetszeni a tanácsaim. Valószíműleg ez a nő csak kihasznál és uralkodik rajtad ezzel az érzelmi terrorizálással.

A legjobb amit tehetsz, hogy felhívod és megkérdezed tőle, hogy a még nálad levő cuccsit mikor tudod neki odaadni... A lényeget gondolom sejted: kidobni a vérszívót két lábbal.

Ha ezt nem akarod meglépni, amit nem értenék, akkor meg egyszerűen ne keresd, légy türelmes. Ha ő se keres kb egy vagy két hétig, akkor veszett fejsze nyele... Akkor ennyi volt a kapcsolat, és valójában ő nem is akarja. Ha viszont keres, akkor meg legyen tartásod! Nehogy magadra vállalj bármit is! Te tudd, hogy nem a te hibád volt a veszekedés és emellett állj is ki. Valószínűleg megpróbál majd mindent ellened fordítani, pl jön azzal, hogy nem is szereted, mert nem kerested, vagy hogy mindig neked kell, hogy igazad legyen, ilyesmik. Ezek annak a jelei, hogy nem tudott győzelmdt aratni feletted és próbálkozik alatomos módon. Ha ilyen van, akkor megint csak azt tudom ajánlani, hogy pakoltasd össze vele a cuccait és mutasd meg neki, hogy merre van az ajtó. Ugyanis ezek azt jelentik, hogy nem tekint téged társnak, csak egy lábtörlőnek.

2015. szept. 2. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!